29.08.18, 11:55
Ktury bedzie lepszy,wysle mnie na wiecej badan,obie kobiety: 5bulaw jako tlo pyt.lekarz pierwszy SPRAWIEDLIWOSC+8KIEL +RYCERZ PUCHAROW niewiem chyba to nie to co bede oczekiwala.
2 lekarz. KAPLANKA+SWIAT+AS KIELICHOW ten chyba bardziej as jako szansa no i swiat.Dodam ze sprawy dotyczy hormonow I nadnerczy
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: Lekarz 31.08.18, 15:27
      To jest zle pytanie. Lekarz ma byc dobry czy dawac duzo skierowan??? Dlatego tarot odpowiedzial tak ze nic nie wiesz.
      • usamamo2 Re: Lekarz 31.08.18, 19:48
        To ma byc lekarz ktury bardziej sie zajmie skieruje na wiecej badan.Tu w Angli jest tragedia z lekarzami,na wszystko paracetamol,trudno znalezc takiego co sie zajmie sprawa powaznie i skieruje na odpowiednie badania
        • misboaa Re: Lekarz 31.08.18, 20:18
          Ja rozumiem co masz na mysli. Tarot ma jednak swoja logike. Jesli zalezy ci na dobrym lekarzu to zadaj pytanie o to ktory lepiej cie wyleczy. Ilosc skierowan pomin bo to moze nie miec zwiazku z dolegliwoscia.
        • lucyferianin1930 Re: Lekarz 31.08.18, 20:33
          Witam, masz rację, że w Anglii lekarze nie są tacy jak Polacy. Polacy mają większą wiedzę i to jest zasługa dawnego systemu socjalistycznego. Był większy dostęp do darmowy wiedzy, na zachodze trzeba mieć duże pieniądze na dokształcenia i nie wszyscy mogą być dobrymi lekarzami, ale tytułują, po to, żeby mieć poczucie własnej wyższej wartości. Byłem parę razy na zachodzie i poszedłem do księgarni, nigdy nie widziałem drogich książek ezoterycznych ( myślę też może to dotyczyć książek medycznych). Diagnozowanie chorób za pomocą kart Tarota jest pomocne bo na sobie to sprawdziłem. Byłem w szpitalu na trzy dni i przed dwa dni do szpitala sprawdziłem kartami, czy będę miał kontakty z lekarzami, niestety nie, bo lekarze nie są komunikatywny- a to był Mag odwrócony. Czy będę miał udany zabieg - Śmierć w pozycji prostej- był udany i wróciłem do domu bez komplikacji. Moja podświadomość dobrze funkcjonowała, bo byłem determinowany by to wyleczyć. Wystworzyłem dobrą energię od wewnątrz na zewnątrz. Na początku tego roku, czyli w styczniu Tarot nie pokazał mi, że będe miał zabieg. W ostatniej chwili to pokazał mi. Od pojawienie choroby do zabiegu trwał tylko dwa tygodnie. Miałem lepszą orientację medyczną, bo w mojej w rodzinie było dużo lekarzy i ja już wiedziałem co nalezy czynić. Wiedza i intuicja. W polsce mamy wybór i sami powiniśmy dokonywać wyborów, czy ten lekarz jest dobry, czy zły. Więc korzystałem wewnętrznej intuicji, a nie pytać Tarota, co ja mam robić??????????
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka