anna_b81
07.02.20, 20:54
Witam serdecznie - proszę o wsparcie w zinterpretowaniu moich kart (losowałam po 3 karty na każde z 2 pytań). Chodzi o kolegę z pracy, którego bardzo lubię, jednak on w ogóle ze mną nie rozmawia. Wydaje się fajnym człowiekiem, może trochę zdystansowanym wobec obcych, a mnie zna najkrócej i jako jedyną osobą z naszego działu tylko ze mną nie rozmawia. Dlatego mam również blokadę w przełamaniu się na niego, jako że on unika konfrontacji i rozmów ze mną. Gdy coś do niego zagadam, to on jakby zamyka się w sobie i ucieka. Nie mam pojęcia, czy mnie nie lubi czy on już tak ma....
Moje pytania:
- Dlaczego nie układa mi się komunikacja z kolegą?Wyszło: 3 buławy,2 mieczy, as mieczy
- Dlaczego kolega ze mną nie rozmawia? Wyszło: Cesarzowa, paź buław,Sąd ostateczny
Karty wydają się pokazywać barierę w komunikacji miedzy nami, tylko skąd ona się wzięła? Tego nie rozumiem tak jakby karty wskazały, że jest problem, o czym już wiem, ale nie odpowiedziały, z czego on wynika? Czy może chodzić tu o to, że jesteśmy do siebie podobni, oboje dość zamknięci na obcych?
Kolega może być onieśmielony moim zachowaniem, może wydaję mu się zbyt wyniosła, nie wiem - może też osądził mnie już w pewien sposób i uważa, że nie warto utrzymywać ze mną kontaktów?