23.09.10, 12:51
Ktos ogladal?
Mnie sie podobalo - lekkie i z dwutorowa fabula czyli watek glowny dla calego serialu oraz pojedyncze sprawy dla kazdego z odcinkow.
Postac glownego bohatera bardzo sympatyczna.
Minuse... tylko 2 sezony - szkoda.
Tu linki:
Wikipedia - Life
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Life 23.09.10, 13:07
      Widziałam, a jakże! I strasznie mi szkoda, że się skończyło smile. Hamerykanie chyba za durni na takie seriale wink.
      • galtom Re: Life 23.09.10, 13:12
        Fakt.
        Serial w sumie tez bez rewelacji ale jakos zawsze mialem po nim dobry nastroj - jak po sluchani fajnej muzyki.
        Naprawde relaksowal.
        • aniuta75 Re: Life 23.09.10, 13:44
          O właśnie - relaksował. A hamerykance lubiom, coby wybuchi były i alieny big_grin.
          • ka_thy Re: Life 23.09.10, 14:01
            A ja wymęczyłam pierwszy sezon. Nie podobał mi się. sad
          • galtom Re: Life 23.09.10, 14:02
            tak patrze na Twoj nick - ktory jestes miesiac wspanialego 1975 roku?
            • aniuta75 Re: Life 23.09.10, 14:04
              Miesiąc najwspanialszy bo zaczynający wiosne kalendarzową big_grin.
              • galtom Re: Life 23.09.10, 14:55
                To jestem starszy wiec kurna z szacynkiem i bez sprzeciwow! smile
                • lenkaaa Re: Life 23.09.10, 15:12
                  ach, to jeden z moich ulubionych seriali byl ! Szkoda ze nie kontynuowali a z drugiej strony dobrze, bo pewnie by zeszlo na psy jak wiekszosc wielosezonowcow, a tak przynajmniej jest co wspominac z przyjwmnoscia i zawsze mozna do niego wrocic big_grin
                  • galtom Re: Life 23.09.10, 15:26
                    Pewnie masz racej.
                    W kazdym razie na mnie dzialal... nawet na owoce mialem w trakcie ogladania ochote... ale klopot byl taki, ze nie zawsze pod reka byly soczyste i slodkie smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka