Dodaj do ulubionych

rozkład na przeznaczenie wg Ifyso - interpretacja

05.07.07, 20:23
Dziewczyny, zrobiłam sobie samej rozklad na przeznaczenie podany przez Ifyso (
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46867&w=62157554&a=65194841 ) -
dodam, że świetny!
I tak:
1 - Arcykapłanka
2 - 5 buław
3 - rycerz mieczy odwrócony
4 - 7 buław
5 - As denarów odwrócony
6 - 6 kielichów
7 - Świat odwrócony
Jako że sama nie potrafię sobie zinterpretowac (nie jestem obiektywna), prosze
Was o pomoc w interpretacji tego co mi wyszło smile
Obserwuj wątek
    • yool125 Re: rozkład na przeznaczenie wg Ifyso - interpre 06.07.07, 11:46
      Witaj!nie zlosc sie ze pisze tutaj i to nie interpretacje Twojego ukladu...wole
      poczekac az ktos bardziej doswiadczony to zrobi a ja sie pouczesmile))ale
      rozlozylam sobie karty na ten sam uklad...moze gdybys znalazla chwilke pomogla
      mi zreozumiec co mowi Tarot???z gory dziekuje
      Zatem:
      1-cesarz
      2-wisielec
      3-3 kielichow
      4-krolowa denarow
      5-gwiazda
      6-sprawiedliwosc
      7-As bulaw
      Silny rozklad ale wole zebys Ty poradzila co widac dokladnie...pozdr
      • 83anoola do yool125 06.07.07, 12:51
        Jasne, że sie nie złoszczę smile
        moja próba interpretacji Twojego rozkładu:

1 - duzy wpływ mężczyzny na twoje życie, dążenie do celu, miłość dająca
        bezpieczeństwo i oparcie, stabilizacja życiowa
        2 - zatrzymanie w życiu, okres stagnacji, czekania, ucieczka od rzeczywistoci,
        zawieszenie kontaktów z ludźmi - to wplynęło z przeszłości
        3 - boisz się stracic szczęscie, rozczarować, boisz się że plany moga nie
        zakończyc sie pozytywnie
        4 - centrum problemu stanowi jakas kobieta - odpowiedzialna, wytrwała, ciepła,
        pracowita (prawdopodobnie Byk, Panna lub Koziorożec), ktora byc moze ma zostac
        matką, może byc także przebiegla, prymitywna
        5 - trzeba będzie przejśc przez okres zwątpienia, rezygnacji, nueszczęśliwej
        miłości, ale czeka Cie szczęście, zaufanie, miłość, pojawic się może dziecko
        6 - usiąsc i wszystk spokojnie przemysleć, nie podejmowac decyzji bez
        zastanowienia, przyjrzć się sprawom i zobaczyć za i przeciw, nie postepowac
        lekkomyslnie, wykazać zrozumienie dla innych
        2 - wieczny ogień smile jeśli będziesz pilnować wewnętrznego optymizmu, wiary,
        nadziei, zawsze sobie poradzisz; nastaw sie pozytywnie do ludzi, świaa, owórz
        serce, a wszystko bedzie dobrze (wiecej o tej karcie jest w temacie o asach)

Mam nadzije,że jakos mi to wyszło smile Zwlaszcza, ze ja odwraca karty i trudno mi
        sie interpretuje kiedy wszystko jest bez odwracania

Pozdrawiam smile
        • 83anoola Re: do yool125 06.07.07, 12:52
          oczywiście "wieczny ogien" (as buław) miał być na pozycji 7, przypadkowo
          napisalam 2 - zeby nie było wątpliwości smile
          • yool125 Re: do yool125 06.07.07, 19:34
            Wlasnie jestem tuz przed wlasnym slubem... nosze pod sercem
            malenstwosmileskonczylam studia i wszystko dzieje sie tak szybko...czasem
            uswiadamiam sobie lek czy temu wszaystkiemu podolam czy dam rade ale on gdzies
            caly czas pewnie siedzi we mnie bo chcialabym zeby wyszlo jak najlepiej!!!moze
            to ja jestem ta kobieta o ktorej mowi Gwiazda???ale jestem pelna wiary i mam w
            sobie sile Asa bulawsmile))wiec bedzie dobrze!!!i rzeczywiscie w tamtym roku bylam
            w okresie zastoju i marazmu i nieszczesliwego zwiazku jego echo gdzies ciagle
            odbija sie w moim sercu...wiec widzisz Droga 83anoola ze wszystko jest w tych
            magicznych i niesamowitych Kartach.Dziekuje Ci i pozdrawiam serdecznie
    • romanticca Re: rozkład na przeznaczenie wg Ifyso - interpre 06.07.07, 13:02
      Kurcze, ja bym chciała ale nie odwracam kart i mam z nimi zawsze dużo problemów, więc pewnie tylko bym namieszała...
      • 83anoola Re: rozkład na przeznaczenie wg Ifyso - interpre 06.07.07, 13:43
        Romanticca, szkoda...

Ale może znajdzie się ktos chętny do "zmierzenia się" z moim rozkladem? smile
        • yool125 Dziewczyny interpretujcie:-)))jestem taka ciekawa! 06.07.07, 19:38
          Chce sie uczycsmile)))) tego co tak mnie wciaga i fascynuje coraz barzdziej z dnia
          na dzien a to najlepsza szkola!
          • ifyso Re: Dziewczyny interpretujcie:-)))jestem taka cie 06.07.07, 19:58
            Ja sobie robie kilka dni urlopu od kart... wink. Wypalenie wink Nic mi nie
            przychodzi do głowy.
            Czuje, że tego mi potrzeba. Pozdrawiam...
            • meg233 Re: Dziewczyny interpretujcie:-)))jestem taka cie 06.07.07, 21:14
              A co kolejne liczby oznaczają?
              1,2.........
    • meg233 Re: rozkład na przeznaczenie wg Ifyso - interpre 06.07.07, 21:14
      Ok,już wiem i spróbuje się skupicwink
    • 83anoola naprawde prosze o tą interpraetacje! :) 07.07.07, 19:10
      Dziewczyny naprawde prosze Was o zinterpretowanie mojego układu! smile
      • ifyso do 83annola 08.07.07, 17:49
        Hej! czy zadałaś kartom konkretne pytanie? Czy tak ogólnie...?
      • ifyso do 83annola - próba interpretacji 09.07.07, 20:23
        Spróbuje czytać Twój rozkład ogólnie. Jak bredzę to wybaczcie. Zdarza sie wink

Jesteś (KAPŁANKA) obecnie w energii kobiety zdolnej do poświęcenia dla innych ,
        bezinteresownej miłości, do empatii, wczuwającą się w sytuacje innych ludzi.
        Skłonnej do zamykania się w sobie. Intuicja, wrażliwość, rozwój duchowy.
        Kapłanka to także dualizm liczby 2. Jesteś prawdopodobnie między tzw. młotem a
        kowadłem. Wewnętrzne rozdarcie.
        Przeszłość, wpływająca na teraźniejszość to wydarzenia, które spowodowały
        nerwowość, szarpaninę, kłótnie, rywalizację. Coś, jakaś sprawa nadal pozostaje
        nierozstrzygnięta, niezałatwiona. Prawdopodobnie w związku z tymi przeszłymi
        wydarzeniami obawiasz się nagłych, niepomyślnych zdarzeń. Możesz także obawiać
        się zbytniej zażyłości w kontaktach z ludźmi. Nieprzyjemności zwłaszcza ze
        strony bezczelnego, impulsywnego, nieobliczalnego człowieka spod znaku wodnika
        lub innego znaku z trygonu powietrza. Jeśli planowana jest podróż – obawiasz
        się, że nie zrealizuje się, na co wskazuje odwrócony Świat – planowany daleki
        wyjazd może nie dojść do skutku.
        Problemem Twoim jest Twoja dzielność. Nastawienie się też na obronę, choć tzw.
        niebezpieczeństwo, jak wskazuje 7 Buław, nie jest tak duże, jak Ci się może
        wydawać. Masz dobrą pozycję w tej walce. Samotnej walce. Upór i nieprzejednana
        postawa może jednak w pewnych sytuacjach okazać się nieskuteczna i zmusza tzw.
        przeciwnika do sięgania po inne środki. Nie ruszasz się ani do przodu ani się
        nie cofasz. Tkwisz jak dzielny żołnierz w okopach przy swoich racjach.
        Ci Cię czeka – odwrócony AS DENARÓW – ogólnie mówiąc trudności w sprawach
        materialnych. Brak poczucia bezpieczeństwa. Sprawy materialne lub te związane z
        domem nie pójdą po Twojej myśli.
        Co uczynić. Piękna 6 Kielichów. Usamodzielnić się przede wszystkim, jeśli od
        kogoś jesteś zależna. Powrócić myślami do pięknych wspomnień. Wszyscy takie
        nosimy w sercu, pomagają przetrwać ciężkie chwile. Pamiętajmy więc te dobre
        chwile, związane z dobrymi emocjami. Asocjujmy je. Warto też odnowić stare
        przyjaźnie. Zadbać o miłe kontakty z otoczeniem najbliższym. To pomoże Ci
        pokonać bezruch i stagnację, jaką zapowiada odwrócony Świat. Świat odwrócony
        nie zapowiada niepowodzeń. Pobudza do działania, do otworzenia się i działania,
        by tę stagnację pokonać.

Powodzenia i proszę o Wasze opinie wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka