Dodaj do ulubionych

Prośba o wróżbę

12.11.07, 02:07
Bardzo proszę o wróżbę. Ostatnio poprosiłam tu o wróżenie (oczywiście
dotyczyło czego innego) i szybko otrzymałam skuteczną i sprawdzalną wróżbę,
więc może teraz też ktoś zgodzi się mi powróżyć?smile Zasady panujące na forum
znam, niespodzianki na maila wysyłam.big_grin

Pokrótce przedstawię problem. Chodzi o sprawy uczuciowe - o to co będzie - o
moją przyszłą miłośćsmile, jak i byłego chłopaka.

Do byłego czuję wielki żal, czuję się oszukana, wiele razy poniżona w różnych
sytuacjach, co w końcu zaowocowało mega dołami i stanami depresyjnymi. Dawał
mi nadzieję na bycie razem, na miłość, a ja jak głupia trzymałam się tej
nadziei przez dłuuuuugi czas (bardzo go kochałam), aby potem w końcu się
dowiedzieć, że on i tak mnie nie kocha. Czuję, jakby moje uczucie "poszło na
marne". W każdym razie - choć i tak w porównaniu z tym, co było kiedyś, teraz
jest "dobrze" - czasem gdy o nim pomyślę (choć staram się o nim nie myślećsmile),
to znów przychodzi ten wielki dół.sad Próbuję zapomnieć całkowicie, czekam na
nową miłość, ale ona nie przychodzi.sad
W związku z tym mam pytania. Jak będą układały się nasze relacje (z byłym),
jeśli w ogóle jakiekolwiek będą? Czy te wszystkie negatywne emocje, które on
we mnie wywoływał i wywołuje, w końcu przeminą (niby czas leczy rany, ale u
mnie jest z tym bardzo ciężkosad ), czy uda mi się o nim zapomnieć? Jakie jest
na to "lekarstwo", co powinnam robić?
I pytania bardziej optymistycznesmile - W jakich okolicznościach poznam swoją
następną miłość, gdzie powinnam tego mężczyzny "szukać" (żebym wiedziała,
gdzie "się zakręcić"smile).

Może trochę chaotyczny post mi wyszedł, ale wybaczcie ze względu na późną
porę.smile Pozdrawiam i z nadzieją czekam na dobrą wróżkę, która zgodzi się mi
powróżyć.smile
Obserwuj wątek
    • elleshesie Re: Prośba o wróżbę 13.11.07, 21:27
      Podbijam temat. Może zdecyduje się któraś z Was na powróżenie mi? Bardzo proszę.wink
    • elleshesie Re: Prośba o wróżbę 16.11.07, 12:48
      Jeszcze raz spróbuję poprosić o wróżbę. Bardzo mi zależy na odpowiedzi,
      zwłaszcza na te pyt. o nową miłość.
      Wiem, że wróżby zależą tu od dobrej woli wróżki, więc pozwolę sobie mieć
      nadzieję na dobrą wolę jakiejś tarocistki.smile
      Pozdrawiam.
      • herbatazcytryna Re: Prośba o wróżbę 16.11.07, 18:38
        W weekend spróbuję jako początkująca tarocistka smile
        • elleshesie Re: Prośba o wróżbę 18.11.07, 14:47
          To ja czekam z niecierpliwością.smile Mam coś przesłać przed wróżbą czy może być po?
          • romanticca Re: Prośba o wróżbę 18.11.07, 15:10
            Przed
            smile
            pozdrawiam
    • herbatazcytryna moja próba 18.11.07, 17:20
      Najpierw relacje z „byłym” – On już sprawę zakończył, zresztą ty też
      przynajmniej rozumowo i pokazujesz mu to. Jemu jest trochę żal, że to minęło,
      ale to taki typ, który jeszcze w życiu niejedną osobę skrzywdzi. Co do
      przyszłości i Waszych relacji: Myślę, że będziesz jeszcze analizować, czy nie
      wrócić ( o ile już tego nie robisz), ale się powstrzymasz. W przyszłości efektem
      przejść poprzednich możesz za mocno się kryć z uczuciami, za bardzo pilnować –
      uważaj na tosmile
      Co do nowego partnera:
      Masz szansę do spotkać, ale to będzie początkowo jakby z rozsądku – dopiero
      później go pokochasz. Zresztą na teraz i najbliższą przyszłość i tak cała Twoja
      energia będzie szła w kierunku zamknięcia całkowicie tamtej sprawy. Potrzebujesz
      tego czasu. Partner będzie spotkany albo w otoczeniu szkoleniowym, bibliotece
      itp. albo jeśli się już nie uczysz będzie powiązany z dość bliską dla Ciebie
      kobietą. To będzie związek, gdzie każde z Was zachowa własną prywatność. Tylko,
      że nie jestem w stanie określić czasu, ma w rozkładzie Wisielca – jak dla mnie
      on wszystko opóźnia. Tyle, że zwłoka jest Ci potrzebna raczej.
      Wyciągnęłam też kartę na pytanie „Co zrobić, by zapomnieć i zamknąć rozdział?” I
      w odpowiedzi posłużę się książką „Przepowiednia z jednej karty Tarota” i
      zacytuję – wylosowałam Króla Kielichów : „Wykorzystaj swoją fantazję, intuicję i
      siłę twórczą. Ciesz się z uczuć, którymi jesteś obdarzony przez ważnych ludzi.
      Jeśli ktoś się zwróci do Ciebie o pomoc, wesprzyj go bezinteresownie. Jeśli sam
      potrzebujesz wsparcia, poproś o pomoc”
      Mam nadzieję, że do czegoś Ci się to przyda A o pomoc już poprosiłaś smile
      Nie obrażę się, jeśli któraś z wróżących osób też jeszcze się wypowie na w/w
      temat smile
      Powodzenia smile
      • elleshesie Re: moja próba 19.11.07, 10:15
        herbatazcytryna napisała:

> Najpierw relacje z „byłym” – On już sprawę zakończył, zresztą
        > ty też
        > przynajmniej rozumowo i pokazujesz mu to. Jemu jest trochę żal, że to minęło,
        > ale to taki typ, który jeszcze w życiu niejedną osobę skrzywdzi. Co do
        > przyszłości i Waszych relacji: Myślę, że będziesz jeszcze analizować, czy nie
        > wrócić ( o ile już tego nie robisz), ale się powstrzymasz. W przyszłości efekte
        > m
        > przejść poprzednich możesz za mocno się kryć z uczuciami, za bardzo pilnować -
        > uważaj na tosmile
        > Co do nowego partnera:
        > Masz szansę do spotkać, ale to będzie początkowo jakby z rozsądku – dopiero
        > później go pokochasz. Zresztą na teraz i najbliższą przyszłość i tak cała Twoja
        > energia będzie szła w kierunku zamknięcia całkowicie tamtej sprawy. Potrzebujes
        > z
        > tego czasu.

No właśnie ten czas... Ja wiem, że powinnam się od tego, co było, "wyzwolić",
        zapomnieć, żeby już się nie miotać w środku (jakie wzniosłe metaforybig_grin) i
        spokojnie iść naprzód, ale z drugiej strony to poczucie samotności, którego mam
        już dość, przełamuje mi te próby osiągnięcia spokoju i wszystko bierze w łeb.
        Eh. Wiem, że powinnam poczekać, ale już czekać dłużej nie potrafię. Paradoks.big_grin

Partner będzie spotkany albo w otoczeniu szkoleniowym, bibliotece
        > itp. albo jeśli się już nie uczysz będzie powiązany z dość bliską dla Ciebie
        > kobietą.

Jako że się jeszcze uczę, można dokładniej określić, gdzie na nią trafię? ;D To
        z tymi szkoleniami, to skojarzyło mi się z jakimiś praktykami (?). Wiem, że to
        może się wydawać naiwnym pytaniem, ale, niestety, mam po prostu takie poczucie,
        że tę miłość przegapię, boję się, że i tak się nie zakocham, że ominie mnie
        szczęście itd. Taka fatalistka straszna ze mnie.sad Chciałabym, żeby mi się
        wszystko poukładało, a tu nic nie wychodzi, ciągle są jakieś przeszkody. No co
        za pech.big_grin

To będzie związek, gdzie każde z Was zachowa własną prywatność. Tylko,
        > że nie jestem w stanie określić czasu, ma w rozkładzie Wisielca – jak dla
        > mnie
        > on wszystko opóźnia. Tyle, że zwłoka jest Ci potrzebna raczej.

Wisielec, zwłokI smile, jak się pesymistycznie zrobiło.smile

> Wyciągnęłam też kartę na pytanie „Co zrobić, by zapomnieć i zamknąć rozdz
        > iał?” I
        > w odpowiedzi posłużę się książką „Przepowiednia z jednej karty TarotaR
        > 21; i
        > zacytuję – wylosowałam Króla Kielichów : „Wykorzystaj swoją fantazj
        > ę, intuicję i
        > siłę twórczą. Ciesz się z uczuć, którymi jesteś obdarzony przez ważnych ludzi.
        > Jeśli ktoś się zwróci do Ciebie o pomoc, wesprzyj go bezinteresownie. Jeśli sam
        > potrzebujesz wsparcia, poproś o pomoc”
        > Mam nadzieję, że do czegoś Ci się to przyda A o pomoc już poprosiłaś smile
        > Nie obrażę się, jeśli któraś z wróżących osób też jeszcze się wypowie na w/w
        > temat smile
        > Powodzenia smile

Dziękuję Ci, herbatko, za wróżbę. Właśnie wysłałam Ci maila z podziękowaniami i
        drobnym "prezentem", ale po fakcie zorientowałam się, że nie wpisałam tytułu
        maila. Mam nadzieję więc, że nie uznasz maila ode mnie za spam.smile Gapa ze mnie.smile
        Pozdrawiam serdecznie.
        • herbatazcytryna Re: moja próba 24.11.07, 11:18
          Dziękuję smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka