wiola2626 13.11.08, 19:00 "Wyjscie z niezadawalającego związku"jak gdzieś przeczytałam?Czy bardziej milosc,szczescie,jasnosc?Mam mętlik w interpretacji. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma_ewa01 Re: Słońce 13.11.08, 19:55 Jedno nie wyklucza drugiego. Tylko po kolei -jak napisałaś "Wyjscie z niezadawalającego związku" owszem ku milosci,szczesciu,jasnosci. I jest ok, nie ma mętliku M Odpowiedz Link
jaga160 Re: Słońce 22.11.08, 23:27 Witam!gdzieś przeczytałam .że Słońce jest optymistyczne we wszystkich aspektach za wyjątkiem uczuć.Owszem jest miłość,ciepłe uczucia ale w rodzaju "kolonijna miłość"powierzchowna i szybko się wypalająca.Będzie fajnie ale krótko -Słońce nie jest zapowiedzią długotrwałych i stabilnych związków opartych na głębokim uczuciu,które wytrzyma wiele Odpowiedz Link
sahara9 Re: Słońce 10.12.08, 01:35 jaga160 napisała: > Witam!gdzieś przeczytałam .że Słońce jest optymistyczne we > wszystkich aspektach za wyjątkiem uczuć.Owszem jest miłość,ciepłe > uczucia ale w rodzaju "kolonijna miłość"powierzchowna i szybko się > wypalająca.Będzie fajnie ale krótko -Słońce nie jest zapowiedzią > długotrwałych i stabilnych związków opartych na głębokim > uczuciu,które wytrzyma wiele Ja czytalam, że w przypadku zdrowia tez nie wrózy wyzdrowienia. Nie wiem ile w tym prawdy. Odpowiedz Link
okwilk Re: Słońce 14.11.08, 06:46 wiola2626 napisała: > "Wyjscie z niezadawalającego związku"jak gdzieś przeczytałam?Czy bardziej > milosc,szczescie,jasnosc?Mam mętlik w interpretacji. Wszystko zależy od pozycji karty w rozkładzie, pytania na jakie odpowiada, tego czy jest pozytywna/negatywna i jak łączy się z pozostałymi kartami w rozkładzie. Jeżeli więc miałaś cały rozkład i chciałabyś aby ktoś pomógł Ci w interpretacji to powinnaś podać całość. Jeżeli ciągnęłaś tylko jedną kartę to o mętlik tutaj łatwiej. Powinnaś też napisać jakie pytanie zadałaś - bo przecież karty interpretuje się do pytania, a nawet z mojego niewielkiego doświadczenia wynika, że o miłość ludzie potrafią pytać na tysiąc sposobów. Pozdrawiam, Oktawiusz. Odpowiedz Link
wiola2626 Re: Słońce 15.11.08, 13:19 chodzilo generalnie o uczucia faceta,zreszta najczesciej pada takie pytanie ze strony kobietPytanie bylo sformulowane "co czuje do danej kobiety"Nie pamietam dokladnie tego rozkladu,aczkolwiek wlasnie pojawiajaca sie karta Slonca wybila mnie troche z interpretacji i o ile dobrze pamietam mozna ja bylo odczytac zarowno pozytywnie i negatywnie.Dzieki za dojasnienie Okwilk,pozdrawiam Odpowiedz Link