Dodaj do ulubionych

Karty Dnia

14.01.09, 23:17
Dotyczące przebiegu dnia jutrzejszego..

(R.Waite,bez odwracania)

I.(ogólna na jutro) Rydwan

II. (relacje z otoczeniem)Król Buław +Cesarzowa

III.(nauka/praca) 6 buław

Wg mnie szykuje sie ciekawy , intensywny dzien 'pelen wrazen',moze jakies intrygujace znajomosci ,(a nuz spotkam obiekt swych westchnien tongue_out), w kwestii edukacji uda mi sie pozytywnie zalatwic pewna nurtujaca sprawe

Bylabym wdzieczna za ewentualne uwagi do ww intepretacji.
Pozdrawiam,
A.
smile
Obserwuj wątek
    • ines113 Re: Karty Dnia 15.01.09, 19:17
      Hej, Adraa, moze napiszesz jak minal Ci dzien pod katem
      wyciagnietych kart? smile
      • adraa Re: Karty Dnia 15.01.09, 21:33
        Owszem smile

Zaczęło się chmurnie,zaspana ledwo zwlekłam się z łóżka. Na uczelnię dotarłam cała i zdrowa mimo prawie-zderzenia z rowerzystą, potknięcia się na schodach i chwilowej blokady zamka w płaszczu. Nań kilkakrotnie rozrzuciły mi się notatkitongue_out
        Na szczescie sprawe z usprawiedliwieniem lekarskim wielu absencji na jednym z przedmiowow zalatwilam bez problemu, kobita sympatyczna,wyznala ,ze dzis taka 'zalatana'.
        W pewnym momencie do jej gabinetu wyszla niezbyt lubiana pani prof.u ktorej zajecia 90 min wczesniej opuscilam .Ale luz.
        Jako,ze aura pogodowa sie znacznie poprawila,
        udalam sie na spacer po gdanskiej starowce, w pewnym momencie zlapal mnie sentymentalny,przytlaczajacy nastroj ,a to ,ze 'samotna i nikogo na horyzoncie..

W drodze powrotnej pociagiem moj wzrok przykul intrygujacy chlopak,bardzooo w mym typie (i chyba vice versa),ale wysiadlam wczesniej wiec tongue_out
        wieczorem wybralam sie z starszawym kuzynem do gdanska na wystawe niejakiego Eduardo Kaca, bylo ciekawie ,a i z iskrami, tudziez przeciwnicy in vitro,manipulacji genami dla potrzeb sztuki mieli swe ale.
        I znowuz dostrzeglam innego godnego uwagi przystojniaka wink
        Ogolnie przykuwalam uwage eleganckim strojem i obecnoscia starszego krewnego. Zapewne cos se pomysleli.
        Wrocilam do domu w pogodnym nastroju,ktory wzmocnila wiesc,ze jutrzejsze wyklady zostaly odwolane.

big_grin

Pozdrawiam.
        • ines113 Re: Karty Dnia 15.01.09, 22:29
          To mialas przyjemny dzien i pasuje do wyciagnietych przez Ciebie
          kart, zwlaszcza przewija sie milo watek- krola bulaw i cesarzowejsmile
          Fajne karty i swietnie sie urzeczywistnily wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka