jasmin_25
31.07.09, 13:27
Witajcie,
Rozłożyłam karty na kryzys w moim związku,właściwie niby już zerwaliśmy ale ciągle mamy ze sobą kontakt i dalej mi na nim zalezy,jemu na mnie chyba tez skoro kontakt podtrzymuje.Wlasciwie nic nie zaszlo miedzy nami tylko zaczelismy sie coraz bardziej od siebie oddalac,prawdopodobnie za bardzo sie go czepialam o spotkania i tak wyszlo jak wyszlo.
Nie stosuje kart odwroconych a mimo wszystko jedna z kart mi sie odwrocila wiec tak to zostawilam. Korzystałam z tego rozkładu
Nie znam sie za bardzo na interpretowaniu kart, a bardzo mi zalezy zwlaszcza na rozszyfrowaniu rady jaka karty pokazuja, prosze wiec o pomoc.
wylosowalam tak:
Przeszlosc:
1.Krolowa bulaw
2.Paz kielichow
Wydaje mi sie ze jedno z nas za bardzo chcialo rzadzic zwiazkiem,podczas gdy drugie nie doroslo chyba jeszcze do zwiazku
Terazniejszosc:
3.Imperator
Moze chodzi o to ze ten paz kielichow zaczal doroslec? A takze dazenie do celu,czyli do rozwiazania tego kryzysu.
4.Sąd
Szansa na ponowne bycie razem?Odrodzenie zwiazku
5.7 bulaw
Samotne zmaganie sie z problemem odratowania tego
Przyszlosc jesli nic nie zrobie
6.10 bulaw
Uklad, ktory ktoremus z nas ciazy,jedna strona jest bardziej zaangazowana i zmeczona tym wszystkim
7.2 mieczy
Trudny wybor byc razem czy osobno
Rada tarota:
8.Odwrocony Diabel
zaleznosc od kogos. Moze chodzi o to zeby sie uwolnic?Rozpoznanie szkodliwego dzialania swojej podswiadomosci.
9.Slonce
Szczera przyjazn z nim?Zwiekszenie niezaleznosci i wiary w siebie
10.8 Mieczy
Pozbyc sie strachu i zaczac dzialac,wtedy moze znajdzie sie wyjscie z sytuacji
Przyszlosc jesli zastosuje sie do rady:
11.As kielichow
Zaczniemy od nowa? Odnowienie uczuc
Prosze o jakies wskazowki,chcialabym zebysmy wrocili do siebie a chyba jest na to szansa?