linka_3 24.04.09, 17:44 Poszukuję ośrodka w Poznaniu, w którym mogłabym zrobić kurs Weroniki Sherborne. Czy ktoś może pomóc? Szukałam na internecie ale niczego nie ma - albo nie wiem gdzie szukać. Będę wdzięczna za odpowiedzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vienx Re: Gdzie w Poznaniu kurs Weroniki Sherborne?? 24.04.09, 18:11 Zajrzyj na stronę www.srnis.org/ , tam masz wszystkie informacje o kursie W. Sherborne Odpowiedz Link
linka_3 Re: Gdzie w Poznaniu kurs Weroniki Sherborne?? 24.04.09, 18:38 bardzo dziękuję ... już zajrzałam tylko mam pytanie - od czego zależy cena kursu bo tu widziałam ze jest 200zł a w innych miejscach nawet do 380 za I. Jeszcze pytanko o prowadzących a dokładniej o Pana Dariusza Okrzesika czy ktoś był na kursie prowadzonym przez niego? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link
brolek Re:Pan Darek 24.04.09, 19:22 Byłam na kursie prowadzonym przez p. Darka i było super. Jest świetnym specjalistom z dużym doświadczeniem. Wtedy prowadził kurs wspólnie z p. prof. Martą Bogdanowicz. Odpowiedz Link
brolek Re: Pan Darek 24.04.09, 19:27 Obejrzałam link - teraz też prowadzi kurs z p. prof. - ona wprowadziła tą metodę do Polski. Bardzo polecam. Oni czasem prowadzą kursy specjalnie na prośbę i zaproszenie jakiejś instytucji (np. na uczelniach)i wtedy czasem jest taniej specjalnie dla nich. Odpowiedz Link
linka_3 Re: Pan Darek 24.04.09, 19:40 dziękuję za odpowiedzi mam nadzieję że będą jeszcze wolne miejsca ... zabieram się za wysyłanie zgłoszenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link