kamea_chateau 23.04.08, 12:21 materiałów ezoterycznych. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamea_chateau mam do sprzedania 23.04.08, 12:27 1. Louise L. Hay "Mozesz uzdrowić swoje życie - ksiązka + ksiązka ćwiczeń Komplet 30 zł. 2. Radykalne wybaczanie 3.Nostradamus sekrety przepowiedni 4. Największa tajemnica świata- Kontynuacja słynnej książki “Największy kupiec świata”, pełni zadanie poradnika motywacyjno – inspirującego. Jest to historia osobliwego spotkania i dziwnych zbiegów okoliczności, opowieść o wspaniałym darze, jaki bohater otrzymuje od tajemniczego przyjaciela. Opowieść ta mówi o godności, sensie ludzkiej egzystencji i pięknie człowieczeństwa - cena 20 zł 5. W objęciach jasności - Nagły kryzys po operacji, jaką Betty J. Eadie przechodziła w wieku trzydziestu jeden lat, sprawił, że znalazła się w stanic śmierci klinicznej. Doświadczenia, które wówczas stały się jej udziałem, uważane są za jedne z najpełniejszych i najbardziej wstrząsających wizji „życia po życiu", z jakimi kiedykolwiek zetknęli się studiujący to zjawisko badacze. Po odratowaniu Betty potrafiła przekazać i odtworzyć z niemal fotograficzną wiernością wszystko, co zobaczyła, co usłyszała i czego się nauczyła. Przeżyciami, które zmieniły jej widzenie świata i całe życie, pragnie się obecnie podzielić z innymi ludźmi przynosząc im w ten sposób nadzieję i pocieszenie. cena 20 zł Książki są w idealnym stanie. sprzedaję ponieważ zostały przeczytanie, a ja nie mieszczę się już w regałach ) piszcie na moje gg 591496 Odpowiedz Link