Dodaj do ulubionych

Chybione myszki Microsoft

22.05.10, 14:20
No to jeżeli o gustach się nie dyskutuje to na jaką cholerę napisałes ten art łukaszu? Jesteś redaktorem, więc z racji wykonywanego zawodu powinienes być bezstronny a tu taki zonk z tym tytułem.
Obserwuj wątek
    • millman Re: Chybione myszki Microsoft 22.05.10, 14:37
      Pieprzu:

"Niby o gustach się nie dyskutuje, ale w tym przypadku po prostu nie można milczeć."
    • tektaktyks Re: Chybione myszki Microsoft 22.05.10, 16:13
      No wlasnie ziomus,kolejna gafa,komus sie moga podobac...
    • tene Re: Chybione myszki Microsoft 22.05.10, 17:59
      Ale o co chodzi? Że bebechy mają nie takie? Słabe na baterii? Nie podejrzewam, bo MS robi całkiem dobry hardware. A design? Należy najpierw zapytać, do kogo są kierowane. Ja bym co prawda takiej nie kupił, ale bardziej dlatego, że za mało przycisków, a poza tym - wyróżniają się, więc pewnie do młodszych niż pan ŁC są kierowane. Ta środkowa w sam raz do różowego laptopa będzie pasować :)
    • smutas Re: Chybione myszki Microsoft 22.05.10, 19:54
      "dostępne będą za pośrednictwem serwisu BestBuy."

Best Buy to siec sklepow z elektronika w Stanach i Kanadzie. Slowo "serwis" sugeruje, ze to jakis rodzaj sklepu internetowego badz jakiegos eBay...
    • sobek2000 Re: Chybione myszki Microsoft 23.05.10, 16:45
      Mi się nie podobają, nic szczególnego. Grafika to kwestia gustu, ale jak napisał przedmówca - mało przycisków. Lepszym pomysłem byłaby jedna myszka z możliwością wymiany szablonów graficznych - 3 w zestawie i możliwość dokupienia dodatkowych :) Była kiedyś taka Nokia, nie pamiętam modelu. Miała wymienne szablony pod przeźroczysta obudową.
    • pors Re: Chybione myszki Microsoft 23.05.10, 22:46
      Mi się podobają te myszki, nawet mój kolega kupił podobną Microsoftu dziewczynie. Fajna solidna myszka bezprzewodowa z przyjemnym wyglądem. Mobilna myszka o którą nie trzeba się bać w torbie, że się zepsuje. Tytuł artykułu ma się nijak do treści, ale pewnie chodziło o to żeby przyciągnąć...
      • maruda.r Re: Chybione myszki Microsoft 23.05.10, 23:23
        pors napisał:

> Mi się podobają te myszki, nawet mój kolega kupił podobną Microsoftu dziewczyni
        > e. Fajna solidna myszka bezprzewodowa z przyjemnym wyglądem. Mobilna myszka o k
        > tórą nie trzeba się bać w torbie, że się zepsuje. Tytuł artykułu ma się nijak d
        > o treści, ale pewnie chodziło o to żeby przyciągnąć...

Racja. Jeżeli funkcjonalność i jakość wykonania tych myszek są bez zarzutu, to
        kwestią dyskusyjną pozostaje kolorystyka. I tu MS wychodzi naprzeciw
        oczekiwaniom naprawdę sporej rzeszy użytkowników, którzy nie chcą być skazani
        wyłącznie na elegancką i dystyngowaną szarość z czernią. Wiele osób poszukuje
        notebooków w kolorowych obudowach; dlaczego więc nie myszy?

• mehoweck Re: Chybione myszki Microsoft 24.05.10, 00:23
      Chybiony wpis Łukasza Cichego.. Niby o gustach się nie dyskutuje, ale w tym przypadku po prostu nie można milczeć. Łukasz Cichy postanowił wzbogacić internet o nowe wypociny i nie mając lepszego pomysłu czepił się wzornictwa nowych myszy M$. Chyba nie było to najrozsądniejsze posunięcie.
    • 6grudnia Re: Chybione myszki Microsoft 24.05.10, 15:46
      rewelacja :) każda ciekawa próba wprowadzenia nowego wzornictwa jest godna pochwały, nawet, jeśli sam takiej pstrokatej myszki nie kupię, to podoba mi się pomysł, zwłaszcza, że same wzory, już w kompletnym odcięciu od produktu, są na prawdę dobrej jakości, a nie pierwsze z brzegu bohomazy
    • wojtek33 Re: Chybione myszki Microsoft 24.05.10, 16:21
      O guście się nie dyskutuje bo albo się go ma, albo nie ma. Zgadnijcie jak jest z autorem tej notki?
    • dzielny_inaczej Re: Chybione myszki Microsoft 24.05.10, 18:42
      Nie wiem czy ma czy nie ma, ale dlaczego broni ludziom dostepu do kiczu? Ja lubie kicz i nie uwazam, by byl to powod do wstydu czy do zabraniania innym dostepu do sztuki o wysokich walorach artystycznych. Widac na portalach tez placa wierszowki...
    • kewiz Re: Chybione myszki Microsoft 24.05.10, 20:47
      To już drugi wpis tego quasi-redaktora - pierwszy, dziś o wielkiej fali na notebooki - cóż za takt, drugi ten kretyński artykuł o myszkach, które moim zdaniem np. wzornictwo mają bardzo ciekawe - nie mówiąc o tym, że są doskonałe jako hardware.

Odnoszę wrażenie, że ten Chichy to jakiś nieuk, a w dodatku ćwok bez wyczucia i jak widać bez gustu. Szkoda, że artykuły nie są opisane z nazwiska na stronie głównej, bo "moje IP", już by się przy tych wypocinach bezmózga nigdy nie pojawiło.
    • dracula008 Re: Chybione myszki Microsoft 24.05.10, 23:25
      Heh, chybione myszki, ktore nie sa najlepszym pomyslem... maja dopiero POJAWIC sie w sprzedazy.
      Wiec skad ten kretyn 'redaktor' wie, ze ona sa chybione?
      A co jak sie sprzedadza w milionach.
    • sobek2000 Re: Chybione myszki Microsoft 24.05.10, 23:43
      dracula008 możesz nie zgadzać się z autorem tekstu, ale ubliżanie w tym wypadku świadczy o Twojej niskiej kulturze osobistej.
    • dracula008 Re: Chybione myszki Microsoft 24.05.10, 23:51
      sobek2000 ===> wiesz co znaczy slowo FAKT?
      Tu nie ma miejsca na zgadzanie sie lub nie. Jesli 'redaktor' napisal by, ze ziemia jest plaska - to jest kretynem.
      Jesli 'redaktor' napisal, ze myszki sa 'chybione' ale ich jeszcze nie ma, to mija sie z faktami i rzeczywistoscia = jest kretynem.
      Proste jak drut.
    • tommi.gazeta Re: Chybione myszki Microsoft 25.05.10, 01:06
      tak a propos
      filmiki.tja.pl/2354hehe
    • radarowy Re: Chybione myszki Microsoft 08.01.12, 15:25
      no ale nie zapominajmy że nie tylko takie robi. Gusta są różne a mi się właśnie podobają takie myszki
      www.hitechnogadget.com/wp-content/uploads/2011/07/MICROSOFT-explorer-touch-mouse-black.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka