lutas_z_kasu 05.09.10, 00:45 Mój romans z Chrome trwa od samego początku i choć zdarza mi się zdradzać ją z Operą od czasu do czasu to zawsze do niej wracam. Z ff zrezygnowałem już wieki temu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sprzeniewierzenie Re: Szósta wersja Google Chrome 05.09.10, 19:04 mój romans z chromem zakończył się po stwierdzeniu braku możliwości blokowania reklam, trochę czasu minęło, jest po co wracać? Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: Szósta wersja Google Chrome 05.09.10, 21:24 @sprzeniewierzenie: jest adblock dla chrome chrome.google.com/extensions/detail/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom?hl=pl Odpowiedz Link Zgłoś
master_of_comments Re: Szósta wersja Google Chrome 05.09.10, 21:32 już jest adblock dla chrome więc możesz wrócić :) od jakiegoś czasu pojawia się sporo pluginów do chrome i coraz więcej rzeczy z FF jest również tu. Ja jeszcze całkiem się FF nie pozbyłem ale już coraz rzadziej z niego korzystam. Ale FF4 wygląda obiecująco. Odpowiedz Link Zgłoś
zeus_gromowladny Re: Szósta wersja Google Chrome 06.09.10, 10:09 A podglądu wydruku jak nie było, tak nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś