Dodaj do ulubionych

Telefon z trzema kartami SIM?

19.09.10, 19:31
Mam taki zestaw na 3 karty SIM od 2003 roku w Erikssonie t-39m.
Aby zmienić operatora należało wyłączyć i włączyć telefon.Może nie było to na miarę tego czipu, ale nosiłem już wówczas tylko jeden telefon. A 8 lat dla elektroniki to prawie wieki.
Obserwuj wątek
    • mcozio Telefon z trzema kartami SIM? 19.09.10, 19:35
      raczek jak operatorzy beda zachwyceni, ze nie musze dawac 3 tel. po 1 pln a jeden i 3 karty sim do firm..a aparat firma kupi sama po cenie sklepowej
    • bravissimo999 Re: Telefon z trzema kartami SIM? 19.09.10, 20:37
      @hens
      Mam taki zestaw na 3 karty SIM od 2003 roku w Erikssonie t-39m. [...]

Jest chyba spora różnica pomiędzy działaniem tylko jednej karty SIM spośród kilku, a działaniem TRZECH kart NA RAZ. Do tego technologia na prawdę musiała dojrzeć. A to zawsze trwa.
    • allerune Re: Telefon z trzema kartami SIM? 19.09.10, 23:01
      ZAWSZE chciałem mieć telefon obsługujący jednocześnie 2 karty SIM, niestety to co jest na rynku to straszne badziewie, żaden z topowych modeli nigdy tego nie oferował, więc nie pieprzcie, że się "nie przyjęły", po prostu nikt tego nie oferował
    • t.j.sienkiewicz Re: Telefon z trzema kartami SIM? 19.09.10, 23:34
      Od kilku lat używam Samsunga 880 na dwie karty sim i jestem zadowolony.
    • asmr Re: Telefon z trzema kartami SIM? 19.09.10, 23:36
      jeśli chodzi o dualSIMy to według mnie "polski" MyP**ne nie jest najgorszy - co prawda to nie Nokia, ale jak ktoś potrzebuje telefonu do dzwonienia i smsów, a nie chce nosić dwóch aparatów, to jest OK.

ja od dwóch lat łażę z jednym tel. i w życiu nie wrócę do dwóch aparatów...
    • czytelnik121 Re: Telefon z trzema kartami SIM? 20.09.10, 00:06
      samsung oferował w dobrym modelu
    • piotr333 Re: Telefon z trzema kartami SIM? 20.09.10, 01:10
      Mam także Samsunga SGH-D880 od lat i jestem bardzo zadowolony. Obie karty, dwóch, rożnych operatorów działają bardzo dobrze.
      • allerune Re: Telefon z trzema kartami SIM? 20.09.10, 20:20
        przecież ten telefon nawet symbiana nie ma, po cholerę mi funkcjonalność 2kart sim gdy nie mogę sobie nawet mobilnego skypa zainstalować ?
    • olek_01 Re: Telefon z trzema kartami SIM? 20.09.10, 08:36
      Chyba muszę sobie z powrotem sprawić tego SGH 880 - pozbylem sie go jakiś czas temu i do dzisiaj żaluję :(
    • bartekr_84 Re: Telefon z trzema kartami SIM? 20.09.10, 09:21
      Ja używam SGH-D780 już drugi rok i nie narzekam. Zresztą teraz są nowsze modele na dwie karty SIM. Wystarczy wejść na stronę jakiegoś operatora, albo stronę producenta.
    • user0001 Re: Telefon z trzema kartami SIM? 20.09.10, 09:52
      Na razie zastanawiam się po co telefon trój simowy.

Rozumiem potrzebę posiadania telefonu dwu simowego, sam używam takiego samsunga. Służbowy i prywatny telefon w jednym opakowaniu, mniej miejsca w kieszeniach, tylko jedna ładowarka i pamiętam tylko o jednej baterii.

Czy ktoś może mi wytłumaczyć po co miałbym mieć 3 aktywne karty telefonicznie?
      Służbowy, prywatny z W3 i prywatny z P4?
      A co następne ustalanie w oprogramowaniu telefonu dla każdego zapisanego kontaktu której karty telefon ma użyć w połączeniu wychodzącym? według mnie: paranoja.
    • bosman_plama Re: Telefon z trzema kartami SIM? 20.09.10, 10:37
      Bardzo przyda się taki aparat bigamistom:).
    • elkacperro Re: Telefon z trzema kartami SIM? 20.09.10, 11:07

"Mam taki zestaw na 3 karty SIM od 2003 roku w Erikssonie t-39m.
      Aby zmienić operatora należało wyłączyć i włączyć telefon".

ja mam trzy syrenki każda zapina stówe razem to 300 na godzinę ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka