Dodaj do ulubionych

Wysyp polskich serwisów Web 2.0

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 13:03
W dziedzinie dziennikarstwa obywatelskiego jest jeszcze
www.reporterzy.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Domagała Re: Wysyp polskich serwisów Web 2.0 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.06, 14:07
      Zastanawiam się, dlaczego istnienie takich serwisów jak Patrz.pl, czy Podaj.pl
      wychodzi na jaw dopiero teraz. Gazety i serwisy informacyjne, rozpisują się na
      temat takich witryn jak Youtube.com, nie wspominając nawet, że istnieje polska
      konkurencja tego typu.
    • Gość: Piotr Re: Wysyp polskich serwisów Web 2.0 IP: 82.160.108.* 30.06.06, 14:50
      z tego co słyszałem to serwis bubbler.pl może okazać się hitem na miarę
      allegro. Co do jego przynależności do web 2.0 można polemizować. Sam pomysł na
      darmową wymianę naprawdę trafiony. czegoś takiego eszcze w Polsce nie ma.
      zgadzam się z opinią że zanadto reklamujemy serwisy zachodnie zapomoniając ze
      polski użytkownik korzysta z polskich serwisów. Zyczę powodzenia bubblerowi!
      • Gość: pedrihnio Re: Wysyp polskich serwisów Web 2.0 IP: 82.160.108.* 30.06.06, 14:58
        ten bubbler to prawdziwa zagadka... na razie jest tylko prezentacja a wszyscy
        rozpisują się o tym serwisie. Mam nadzieję że to co o nim piszą potwierdzi się!
        Koncepcja na darmową wymianę to według mnie pomysł prosty ale zarazem bardzo
        ciekway, napewno czegość takiego w tej formie jeszcze nie było...

pozdro Pedrihnio
      • edek214 Re: Wysyp polskich serwisów Web 2.0 01.07.06, 14:35
        dodalbym jeszcze nowy serwis magoo.pl, nie slychac bylo o nim w sieci.
    • Gość: Jojo Re: Wysyp polskich serwisów Web 2.0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:29
      > Jest również kilka przedsięwzięć, które od dłuższego czasu
      > nie mogą ujrzeć światła dziennego. To między innymi platforma
      > społecznościowa Olo.pl (...)

Ja już od ponad 2 mies. oglądam Olo.pl w całej krasie i cieszę się, że nie jest
      otwarty dla szerokiej publiki - w końcu "Olo.pl to naturalna selekcja" ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka