Gość: don IP: *.swiatksiazki.pl 14.05.09, 11:22 Dlaczego tak długo trzeba było czekać na rzecz tak oczywistą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: R Re: QuistCable Premium-Pro - łamane kable HDMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 11:31 Kłamliwa reklama! Już ponad miesiąc temu kupiłem taki "łamany" kabel HDMI innej marki. Są na bieżąco dostępne, a cena taka sama jak "prostych". Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 To gniazdek po brzegach nie da się zrobić? 14.05.09, 17:21 Wielkie burzące świat przemiany, istotnie! A może głupota tych, którzy wymyślili wtyczki z tyłu a nie po brzegach np. u dołu.? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopo Re: To gniazdek po brzegach nie da się zrobić? IP: *.acn.waw.pl 14.05.09, 20:30 mam od trzech lat taka plazme ,w ktorej kable wpina sie od dołu.Panel z gniazdami jest jednoczesnie na tyle wysoko,ze nie widac wystajacych kabli z dolu ekranu.W dodatku nie jest to jakis wypasiony model,tylko zwykle chamskie dełu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwan Już dawno takie widziałem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.09, 11:46 w MediaMarkcie, chyba Panasonic. Odpowiedz Link Zgłoś
3cik QuistCable Premium-Pro - łamane kable HDMI 14.05.09, 11:59 Na łamane wtyczki typu EURO się nie doczekaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: QuistCable Premium-Pro - łamane kable HDMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 12:40 Mam łamane euro. Nie używam, mogę Ci oddać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alien XXI wiek a ludzie podniecają sie ruchomymi obrazka IP: 78.133.245.* 14.05.09, 12:05 Jakim to trzeba być półgłowkiem żeby marnowac życie na gapienie sie w ruchome obrazki na ekranach odbiorników telewizyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bryla Re: Hehe, powiedział półgłowek i gapa internetowy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.09, 14:12 Hehe, powiedział gapa internetowy. Jakim trzeba być półgłówkiem gapiącym się w statyczne teksty w portalofakcie gazeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss dobrze zaprojektowane TV ma wyjscia z boku IP: *.128.80.2.static.crowley.pl 14.05.09, 12:25 Projektanci płaskich TV chyba nie używają tych TV w domach bo projektowanie gniazdek w taki sposób świadczy o zwykłej głupocie. Gniazda z dołu i boku i po kłopocie - oczywiście dokładnie opisane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: dobrze zaprojektowane TV ma wyjscia z boku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 12:43 Kolego mam zarówno z boku jak i z tyłu (tak ma większosc dobrych TV). Jednak jeśli chcesz estetycznie powiesić telewizor, to maskujesz kable pod tynkiem, a nie zostawiasz na wiodoku z boku. Z boku używam łatwodostepnego wejscia doraźnie np. do przeglądania zdjęć z karty pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa QuistCable Premium-Pro - łamane kable HDMI IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.05.09, 13:03 Do autora artykułu: telewizory wiesza się w pewnej odległości od ściany żeby się nie przegrzewały, a nie z powodu wtyczki HDMI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Limaczek QuistCable Premium-Pro - łamane kable HDMI IP: 82.177.11.* 14.05.09, 13:25 Jakie pierwsze. Już od dawna spokojnie można kupić takie kable philipsa. Kolejny bzurny artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeslaw Re: QuistCable Premium-Pro - łamane kable HDMI IP: 83.238.0.* 14.05.09, 14:16 Panasonic też dawno temu wprowadził takie kable Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Reklama ???????? - łamane kable hdmi IP: 80.72.33.* 14.05.09, 15:54 Już od dawna mamy takie kable w ofercie firmy tak więc proszę nie okłamywać ludzi waszą sztuczną reklamą !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rangerek QuistCable Premium-Pro - łamane kable HDMI 14.05.09, 15:57 ile kosztuje taka reklama w portalu gazeta.pl??? bardzo mnie to interesuje bo to NIE pierwsze takie kable a poza tym brakuje dopiska "artykuł sponsorowany" albo white paper - ale cóż dorobić trzeba prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc QuistCable Premium-Pro - łamane kable HDMI IP: *.promag.com.pl 14.05.09, 16:08 Bardzo interesujace bo ja ponad rok temu kupilem w MM lamany kabel HDMI bardzo dobrej jakosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R QuistCable Premium-Pro - łamane kable HDMI IP: *.srv.volvo.com 14.05.09, 16:47 Po h.. komu kable z "wielokryształowej" miedzi i pozlacane styki do transmisji sygnału CYFROWEGO? Miedź wielkokrystaliczna (chyba o taką chodzi?) i złocone styki to bajer do nabijania w butelkę "audiofilów", którzy sądzą, że jak zapłacą za kawałek druta zylion razy więcej niż za wieszak do gaci to jakość odsłuchu w głośnikach będzie zylion razy lepsza (a pseudonaukowo: że niby granice między ziarnami krystalicznymi w metalu powodują nieliniowości czyli zniekształcenia sygnału więc im ich mniej tym lepiej).Gratuluję słuchu absolutnego. O ile w przypadku kabli głośnikowych pracujących analogowo i z dość dużymi prądami można się od biedy zgodzić aby nie psuć nikomu humoru, o tyle złącze cyfrowe przesyłające znikome natężenia prądu i na dodatek nieruchome (bo raz powiesisz - i wisi, to nie słuchawki na uszach..) z tak wypicowanego w kosmos materiału to grube przegięcie. Pozostaje tylko mieć nadzieję, że idzie to w parze z ogólną wysoką jakością produktu, żeby nie było tak że metal i druty z supermiedzi, złota czy tam innej platyny ale plasticzek to rakotwórcze gó... z Chin Ludowych co pęka po tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ullhd QuistCable Premium-Pro - łamane kable HDMI IP: *.smrw.lodz.pl 14.05.09, 17:30 Od kiedy kable mają umiejętności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac Ant Re: QuistCable Premium-Pro - łamane kable HDMI IP: *.efuzja.net.pl 14.05.09, 18:32 jest tego sporo na allegro - od dawna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ercu QuistCable Premium-Pro - łamane kable HDMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 23:33 A po co mi łamany kabel w TV który ma wneke w obudowie na złacza? dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan fan Adam Słodowy dałby wam popalić_ale "wynalazek" :) IP: *.chello.pl 14.05.09, 23:56 Naprawdę trzeba było aż artykuł o tym napisać ...bo przecież to jest tak skomplikowana sprawa o której my...GAMONIE nie mamy zielonego pojęcia..... Myślenie nie boli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Słowdowy QuistCable Premium-Pro - łamane kable HDMI IP: *.chello.pl 15.05.09, 01:47 ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY...ARTYKUŁ SPONSOROWANY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarbo QuistCable Premium-Pro - łamane kable HDMI IP: 193.120.116.* 15.05.09, 04:28 przeciez w wiekszosci telewizorow gniazda umieszczone sa tak, ze sa dostepne od dolu zawieszonego tv. GDZIE TU REWOLUCJA?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam QuistCable Premium-Pro - łamane kable HDMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 23:07 Innym rozwiazaniem są różnego typu przejścia kontowe, jak np. te: przejsciowki hdmi Odpowiedz Link Zgłoś
adam_anton Re: QuistCable Premium-Pro - łamane kable HDMI 07.06.16, 13:25 świetne kable tego typu są od Wireway, sprawdźcie sami! ja jestem bardzo zadowolony. Kupiłem w sklepie AVstore.pl Odpowiedz Link Zgłoś