Dodaj do ulubionych

Testujemy komórkę Rodziny Radia Maryja - Rydzyk...

19.07.09, 22:54
testowałem ten telefon - nie warty tych pieniędzy! makabrycznie wyglada sprawa ponownego zalożenia tylniej klapki - bardzo łatwo mozna pourywac haczyki...
uwaga ddo testera - ładowarke biurkowa tez trzeba połączyc z gniazdkiem kabelkiem od ładowarki ;)
za 330 zł na rynku jest w tej chwili pełno telefonów - ale skoro ktos chce dac zarobic Rydzykowi i Maxtelowi to prosze bardzo.. :)
Obserwuj wątek
    • redaktorpajacewicz To ja nie przedłużam już z Erą umowy 20.07.09, 00:17
      i takie ładne zdrapki okolicznościowe mają,i połączenia do TV Trwam
      i Radia Maryja za darmo, tylko czy ten fon będzie kompatybilny z
      moim samochodowym freispracheanlage?
      • Gość: kazik Re: To ja nie przedłużam już z Erą umowy IP: 62.69.220.* 20.07.09, 13:40
        bedzie kompatybilny jak kozy ddupssko z orkiestrą dętą ;)
    • druuna Testujemy komórkę Rodziny Radia Maryja - Rydzyk... 20.07.09, 12:17
      Szkoda, że to takie drogie! Ile ja się naszukałam telefonu z dużymi klawiszami
      dla mojej mamy :( Owszem są bardziej wypasione inne telefony ale żaden
      producent telefonów nie pomyślał o tych użytkownikach, którzy na prawdę muza
      mieć duże wyświetlane cyfry i dużą klawiaturę :( Wszystko "im mniejsze tym
      lepsze" :(
      • Gość: Pani Stenia Re: Testujemy komórkę Rodziny Radia Maryja - Rydz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 09:02
        Ach... autor nie mógł się niestety wyzbyć tego gazetowyborczego poczucia humoru.
        Ojciec Dyrektor dzwoni....
        Możecie mówić co chcecie, ale ten telefon to po prostu odpowiedź na
        niezapełnioną niszę rynkową, a OD to dobry biznesmen.
        • Gość: PioreQ Re: Testujemy komórkę Rodziny Radia Maryja - Rydz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 23:12
          Zamiast nabijać kasę zagranicznym firmom mogli dać myPhone 1050 simply
          • Gość: bumbastik Re: Testujemy komórkę Rodziny Radia Maryja - Rydz IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.09, 00:06
            myphone 1050 simply bije na głowe maxcoma. jest bardziej polski i ma wiecej
            przydatnych funkcji. mniejsza o sięc ale warto ten telefon zaproponowac starszym
            osobom. w tej lub innej sieci
            • Gość: smakoszzz Re: Testujemy komórkę Rodziny Radia Maryja - Rydz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 14:11
              No dokladnie... ja nie mysle o tym, ze to jest od rydzyka - mysle o tym, ze
              telefon jest bardzo fajny
              • Gość: inahot Re: Testujemy komórkę Rodziny Radia Maryja - Rydz IP: *.acn.waw.pl 24.08.09, 00:50
                nie dosc, ze bardzo fajny, to jeszcze w swietnej cenie!
                • Gość: bumbastik Re: Testujemy komórkę Rodziny Radia Maryja - Rydz IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.09, 01:34
                  jak wybieraliśmy komórke dla Babci to padło na jakiegoś rozsuwanego samsunga by
                  nie trzeba było odblokowywać klawiatury i tym podobne. teraz Babcia rozsuwa daje
                  memory1 i dzwoni. a można przeciec bylo kupic takiego myphone i byłoby o wiele
                  łatwiej i więcej mogła by babulka skorzystać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka