Dodaj do ulubionych

Windows 7 RTM - testuj za darmo

IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.09, 11:43
Ja już ma wersje finalną. Ze strony msdn, jako subskrybent, mogłem już dwa
tygodnie temu pobrać finalną wersję win7.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gościu Re: Windows 7 RTM - testuj za darmo IP: *.pljtelecom.pl 03.09.09, 11:57
      Też mam wersje finalną Win7 Professional. Chociaż nie widzę żadnej różnicy z
      wersją RC (poza znakiem wodnym w rogu ekranu). Szkoda tylko, że po angielsku i
      nie ma możliwości zmiany języka na Polski. Jak pojawi się Polska wersja będę
      musiał znów ściągać ponad 2gb :/
      • Gość: aras Re: Windows 7 RTM - testuj za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 12:22
        Ale możesz pobrać oficjalny pakiet polonizujący, który waży 50MB i wgrać do RTM,
        więc po co pobierać 2GB?
        • Gość: aras Re: Windows 7 RTM - testuj za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 12:37
          Poza tym końcowa wersja PL, chodzi jakoś kulawo w porównaniu do Win7 EN +
          polonizacja, nie wiedzieć czemu.
    • Gość: rav Windows 7 RTM - testuj za darmo IP: 213.192.66.* 03.09.09, 12:24
      moze i za darmo - ale jak chcie pobrac wybierzcie, że działka jaką sie
      zajmujecie to IT. Inaczej nie da się ściągnąć
      • Gość: aras Re: Windows 7 RTM - testuj za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 12:30
        Dokładnie. Ponieważ wersja udostępniona przez Microsoft jest dla
        profesjonalistów IT (jak sama nazwa mówi "Windows 7 - 90-dniowa wersja próbna
        dla profesjonalistów IT") - co oczywiście nie znaczy, że nie może jej pobrać
        zwykły użytkownik wybierając, że jest pracownikiem IT.
    • Gość: gośc Re: Windows 7 RTM - testuj za darmo IP: 88.220.157.* 08.09.09, 10:07
      czy spolonizowałeś ją jakoś? wersji professional nie da się pakietem niestety.
      • nfplakto Re: Windows 7 RTM - testuj za darmo 18.09.09, 18:24
        Da sie. Pobierz ten program:

www.froggie.sk/
    • Gość: Kpc21 Windows 7 RTM - testuj za darmo IP: *.xdsl.centertel.pl 11.10.09, 17:40
      Windows 7 RTM nie jest co prawda dostępny w wersji polskiej ale można go łatwo
      spolszczyć.

windows7forum.pl/windows-rtm-build-7600-langpack-mui-pl-spolszczenie-t-772.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka