an.ta 18.04.11, 00:09 www.youtube.com/watch?v=N3U2u1IC78U&feature=related Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogatka1 Re: Magia Photoshopa :) 18.04.11, 20:57 Dziękuję Aniu, podobają mi się takie czary Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Magia Photoshopa :) 11.04.12, 12:11 Przyjemnie popatrzeć, jak pięknieje ta starsza osoba, a czy próbowaliście retuszować własne zdjęcie? Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Zasłona, tkanina, materiał 24.01.13, 05:42 Krycie gradientu dałam 50%, ale gradient przeciągałam około 40 razy. I najpierw Balans kolorów, potem poprawić Barwa/Nasycenie. Żółtą potraktowałam dodatkowo wypaczeniem, a niebieskiej i czerwonej wymazałam gumką dolne rogi, aby było więcej zimowego widoku. www.egrafik.pl/photoshop-tkanina-wlokna-material,1443.html Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Magia Photoshopa :) 28.05.14, 13:07 Potrzebowałam wpisać tekst w obwiednię i taką możliwość ma CorelDraw, w PS jest chyba tylko możliwość obcięcia tekstu do kształtu. Już nauczyłam się wpisywać tekst do kształtu także w PS cs5. Credit: PCD_Bluevelvet W PS łatwo wpisuje się tekst w kształt, lepiej wygląda, gdy jest to proza, a mnie spodobał się ten wiersz. Nie do końca zrozumiałam, jak z tą teksturą, bo z filtrem Chrome nie wychodzi, zrobiłam, jak umiałam. według www.youtube.com/watch?v=ze5YcCk4sKg Zrobiłam jeszcze raz, tym razem spokojnie, ta warstwa szarym pędzlem służy chyba jako maska półprzezroczysta, warto było zrobić ten tutorial, bo nauczyłam się kilku nowych efektów. www.youtube.com/watch?v=ze5YcCk4sKg Odpowiedz Link
kuzniatekstowlodz Re: Magia Photoshopa :) 12.11.17, 09:56 To ja dodam ze swojej strony. Znalazłem również fajny zbiór poradników na yt. Spójrzcie i sami oceńcie www.youtube.com/watch?v=kXvHfkNgv10 Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Magia Photoshopa :) 12.11.17, 10:33 Dzięki, interesujący jest także następny : www.youtube.com/watch?v=HGC7I17Pr60 RAW Co nowego w PS CC 2018 (v19) helpx.adobe.com/pl/photoshop/using/whats-new.html Możliwości pędzli w PS CC 2018 są oszałamiające! www.youtube.com/watch?v=ahk_YfXGD0Y Odpowiedz Link