wadera3 01.07.11, 07:32 Bogatko! Wszystkiego najlepszego z okazji Twoich imienin! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzech_o_1 Halinko. Wszystkiego najlepszego 01.07.11, 18:55 w dniu imienin. Wszystkie Twe marzenia i życzenia niechaj się spełnią. Jendrek. www.youtube.com/watch?v=W1K-jhJyVro&feature=related Powodzenia we wszystkim Halinko. Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Halinko! 01.07.11, 21:51 Dziękuję, jestem wzruszona i chociaż dzień chłodny po burzach, to tak ciepło mi z Wami. Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: Halinko! 01.07.11, 22:30 Fakt Halinko. Leje potokami z nieba. I tylko plus 11. To biorąc pod uwagę to, ja do tego mango proszę o setę czystej ojczystej! Na rozgrzewę jeśli można? A później może wspólny śpiew? Zaintonuję..... - 'góraaaaaaaaluuuuuuuu........., czy ci nie żaaaaaalllllllll.......??? Czerwony pas czerwony paaaasssss....., zaaa pasem broń [drugi głos - za pasem brońńńń....] i topór co błyszczy z daaaalaaaaaa....., tam szum Prutu Czeremuszu hucułom przygrywa, a wesoła kołomyjka do tańca porywa..." www.youtube.com/watch?v=pGv0EciV3MM&feature=related Może fałszuję ździebko, ale wróciłem dopiero co od Halinki. I jestem trochę skołmyjowany? Przepraszam. Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Halinko! 02.07.11, 00:54 Piękne pejzaże i dziarska muzyka, tak tylko jest u Górali. Czym chata bogata, tym rada, mam nie tylko setę, ale i dobre piwo, bo wiem, ze lubisz Odpowiedz Link
rudka-a Re: Halinko! 02.07.11, 16:45 Dla Ciebie, Bogatko NAJPIĘKNIEJSZE ŻYCZENIA! ) I niech ten zegar wskazuje tylko dobry czas .. Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Halinko! 02.07.11, 19:16 Super pomysł, niech Rudzia zatrzymuje czas tylko na dobrych godzinach Odpowiedz Link
autograf42 Re: Halinko! 01.07.12, 10:11 Dla Haliny: www.youtube.com/watch?v=TPW2VfocsRE Jak słońce się zbliża z dalekiej krainy, Tak też zbliżają się Twe Imieniny. Pragnę Ci więc złożyć najlepsze życzenia: Zdrowia, dużo szczęścia i powodzenia! www.youtube.com/watch?v=zaGiZQMCe3E&feature=related Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Halinko! 02.07.12, 16:34 rudka-a napisała: > W Dniu Imienin... > Samych radości, zdrówka... > > > > > Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Halinko! 02.07.12, 16:38 Re: Naszej Kochanej Bogatce.. an.ta 01.07.12, 11:45 Odpowiedz > Odpowiedz Link
autograf42 Re: Halinko! 01.07.15, 21:52 Wszystkiego najlepszego w Dniu Urodzin i powrotu do większego ruchu na tym forum. 100 lat! Odpowiedz Link