izabelski 29.06.10, 21:19 zpierwszegotloczenia.pl/przepisy/bigos-slaski/ podoba mi sie przepis czy u was na Slasku jest popularny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajer2 Re: bigos z kopytkami 29.06.10, 22:04 Nigdy nie jadłam,a nawet nie słyszałam o takim bigosie Odpowiedz Link
zza_krzaka Re: bigos z kopytkami 29.06.10, 23:06 niewiele tu pisuję więc znanym autorytetem nie jestem, ale bigosu z kopytkami nie znam, nie widziałam, nie znam, nikt mi nigdy nie podawał kopytka lubię, bigos też, ale zdecydowanie wolę oddzielnie Odpowiedz Link
fettinia Re: bigos z kopytkami 30.06.10, 08:02 Oj Krzaczkowa nie badz taka skromna Tez nigdy nie jadlam w tej wersjiAle Slask jest duzy-moze w innych rejonach tak jadaja Odpowiedz Link
iwu Re: bigos z kopytkami 30.06.10, 09:00 Ja nie ze Śląska, ale czasem jem bigos z kopytkami. Jest to całkiem niezły zestaw. Tylko nie mieszam kopytek z bigosem. Odpowiedz Link
zza_krzaka Re: bigos z kopytkami 01.07.10, 22:26 fettinia napisała: > Oj Krzaczkowa nie badz taka skromna no dobra, nie będę)))) sąsiadki oo tę wersję z ciekawości zapytałam - i też nie zna Odpowiedz Link
lisia312 Re: bigos z kopytkami 04.07.10, 16:51 ciekawe. Ani na śląsku cieszyńskim, ani w wodzisławskim, ani w tyskim nikt nie widział, ani słyszał.... Może inne regiony? Odpowiedz Link