czarna9610 12.01.12, 19:42 Mam dość. Powiedzcie, że to przeżyję, czy coś optymistycznego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekolada72 Re: Remont kuchni 12.01.12, 19:47 Przezyjesz, przezyjesz, i bedziesz miec slicznie Odpowiedz Link
fettinia Re: Remont kuchni 12.01.12, 21:38 no spoko,ze przezyjesza jak sie swietnie bedzie gotowac w kuchni z nowa enerrgiapomysl juz teraz jaka super potrawe zrobisz na uczczenie zakonczenia remontu Odpowiedz Link
wilowka Re: Remont kuchni 12.01.12, 23:01 Remont łazienki dużo gorszy (zwłaszcza jak się ma tylko jedną) Remont kuchni i brak dostępu obcykasz mikrofalą i kanapkami, a remont kibelka? To tak w ramach pocieszenia. Dasz radę Odpowiedz Link
smutas13 Re: Remont kuchni 13.01.12, 08:04 Tylko bez nerwów i wszystko będzie ok! Każdy dzień, przybliża do końcowego efektu. Da się przeżyć Odpowiedz Link
daxter Re: Remont kuchni 15.01.12, 19:35 Da sie przezyc moj maz mi chyba 4 razy mówił ,ze wszystko potrwa dwa tygodnie Kuchnie miałam w pokoju chyba ze dwa miesiące i przezyłam to ty tez dasz radę Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Remont kuchni 20.01.12, 18:45 Mój maż też jak ma coś robić to 2-3 dni, albo tydzień, tylko nie przewiduję poślizgów z 2-3 dni na półtora tygodnia, a tygodnia na m-c. Rany co ja się z nim mam. Ja to chce na wczoraj, a on na bliżej nieokreślony termin. Ale przeżyjesz, ja w torturach a przeżyłam to i ty dasz radę. Odpowiedz Link
alinka_li Re: Remont kuchni 21.01.12, 12:46 Będzie pięknie i to wszystko wynagrodzi Na pewno dasz radę! Odpowiedz Link
pani.serwusowa Re: Remont kuchni 24.01.12, 14:58 Dajesz rade z tym remontem? Mnie czeka przeprowadzka za miesiac. Juz mnie glowa boli, jak o tym pomysle. Ale za to wiosna w bardziej przestronnym domu, z kuchnia z kominkiem, pieknym widokiem i tylko jednym domem obok. To mnie trzyma przy zyciu. Mam nadzieje, ze Ciebie tez przy zyciu trzyma wizja nowej, pieknej kuchni. Odpowiedz Link
czarna9610 Re: Remont kuchni 24.01.12, 21:15 Już po remoncie. Wszystko poukładane i powoli nadrabiam zaległosci w praniu . Pralka musi byc w kuchni Odpowiedz Link
pani.serwusowa Re: Remont kuchni 25.01.12, 10:02 Ja w nowym domu pozbede sie pralki z kuchni, bo tam jest utility room, czyli takie pomieszczenie gospodarcze, tam mi wejdzie pralka, suszarke kiedys dokupie. Kosz z brudnym praniem, robocze ciuchy lubego. Ale przez ostatnie 5 lat bylam zmuszona miec pralke w kuchni, wiec rozumiem Twoj bol. Odpowiedz Link