qubraq 26.07.14, 15:20 ... a u naszego Mysiulka zamiecie snieżne i srodek mroźnej zimy! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysiulek08 Re: Lato... 26.07.14, 22:06 Jakie tam zamiecie Snieg spadl raz ( dwa lata nie padal), lezal prze jakies 24 godziny i znikl. Nawet pada niewiele. Ale bywa bardzo zimno, nocami w okolicach 0. Odpowiedz Link
fettinia Re: Lato... 27.07.14, 14:38 Mysiulku posylam troche upalu-nam juz za duzo 36 stopni kilka dni pod rzad to przesada-podziele sie Odpowiedz Link
kanuk Re: Lato... 27.07.14, 15:34 Bieguny magnetyczne sie juz poprzestawialy ? I to Fetti mieszka teraz w Ziemi Ognistej ? A tu przeszla w nocy ciezka kanonada. Mysiulek nawet ,ze w Strefie Ognia sie tez znalazlem. Odpowiedz Link
czarna9610 Re: Lato... 27.07.14, 15:42 Lubię upał , ale mogę trochę ciepła podesłać na druga półkulę Odpowiedz Link
qubraq Re: Lato... 03.08.14, 11:02 Pozdrawiam ze wściekle upalnego od kilku tygodni Supraśla! Siedze od 8ej nad Zalewem i prawie z wody (dość chłodnej...) nie wychodze; okolo 10tej zwala sie masa ludzi z Bialegostoku, kolonie i miejscowa dzieciarnia oraz wczasowicze - robi sie kurort... w poludnie spadam do domu bo sie boje dluzej siedziec na palącym sloncu; Odpowiedz Link
shachar Re: Lato... 03.08.14, 18:47 O mamuniu! Do południa plaża, panie w stanikach i kapeluszach słomkowych, krzesełka ustawiają w kierunku słońca, panowie pucują samochody. Rejwach dziecięcy, wyciąganie kanapek i owoców. A w południe spad na kwaterę, chłodnik , radio i drzemka. Czasami bryza poruszy firankę, ale rzadko. Odpowiedz Link
izabelski Re: Lato... 03.08.14, 22:32 u nas, w Londynie upaly byly do ubieglego poniedzialku teraz ciut chlodniej ale 25-27 w cieniu uwielbiam taka pogode, bardzo dawno nie mielismy tak cudownego lata! Odpowiedz Link
qubraq Re: Lato... 04.08.14, 10:28 W Supraślu nauczyłem sie przesypiac po lanczu ten upal popoludniowy - jakies 2 godziny nawet; potem juz mi sie nie chcialo isc znowu 2 km nad Zalew to sie troche krylem wśród drzew w Puszczy Knyszyńskiej; teraz w Warszawie upaly... Odpowiedz Link