buka007 31.08.14, 08:06 Mam taki pomysł na wątek o kotach w kuchni, bo wczoraj zostawiłam na chwilę bez opieki ciasto na rogaliki na blacie i oto co znalazłam po powrocie .... sprawcy nie znaleziono.. !!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shachar Re: Koty w kuchni 31.08.14, 19:49 śliczne! i tylko przeszedł , a nie położył się na tym! Odpowiedz Link
buka007 Re: Koty w kuchni 03.09.14, 07:06 Feti!! to dlatego sie mowi, żeby przed włączeniem sprawdzac czy w zmywarce/pralce nie ma kota.. Odpowiedz Link
zlosliwiec.zlosliwiec Re: Koty w kuchni 02.09.14, 15:08 To mnie tylko utwierdza w przekonaniu, ze koty to moze i domowe, ale nie udomowione zwierzeta. Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Koty w kuchni 02.09.14, 17:16 E tam, przesadzasz. Kot jest ciekawski i wszystko na swoim terenie musi sprawdzic, czy aby jest bezpiecznie. Akurat zdjec kociokuchennych u nas brak, z prostej przyczyny, zaden nie wlazi na blaty po stole w jadalni owszem poleguja ale nigdy jak jest nakryty do posilku. Odpowiedz Link
buka007 Re: Koty w kuchni 03.09.14, 07:08 sto procent racji!! przynajmniej moj zlosliwiec.zlosliwiec napisał: > To mnie tylko utwierdza w przekonaniu, ze koty to moze i domowe, ale nie udomow > ione zwierzeta. Odpowiedz Link