buka007 26.10.07, 11:39 chce kupic mozdzierz do zioł. Uzywacie? Jaki byscie polecily? Drewniany czy kamienny?? Mam stary mosięzny, ale na pewno wszystko przechodzi metalem.. nie mam do niego zaufania.. jak myslicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaiewa Re: Mozdzierz 26.10.07, 15:46 Hehe, to mnie wyczulyscie Ja od pol roku oswajam sie z mysla Ale co jestem w Ikei to stwierdzam, ze moze nastepnym razem I tak w kolko www.ikea.com/de/de/catalog/products/10100419 www.ikea.com/de/de/catalog/products/60029883 A najbardziej mnie "ostudza" mysl - gdzie ja go postawie... Ania Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Mozdzierz 08.11.07, 13:45 Mam "od zawsze" mosiezny, nie wyobrazam sobie innego, nic nie przechodzi mosiadzem, swietnie sie takze sprawdza jako "przyciskacz", jedyny problem, to to, ze co jakis czas trza go wyszorowac "na blysk", a to robota porownywalna z łupaniem kamieni na drodze... Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Mozdzierz 08.11.07, 15:31 ostatnio, na chama, drucianka ; czyscilam hurtowo takze klamki, ktorych jest troche Odpowiedz Link