wiolunia79 19.02.08, 19:51 będę Cię wielbić do końca życia i o jeden dzień dłużej(i mój chłop zapewne też) za przepis na pielmieni a zwłaszcza na ciasto. To moje pierwsze w życiu pierogi które wyszły tak jak trza DZIĘKUJĘ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Fetti kochana 19.02.08, 20:46 Fetti,może przyszpil na honorowym miejscu swój przepis na ciasto maślankowe,bo je sławię a tak to tylko jeden klik i już jest link,poza tym co masz się fatygować tyle razy?trzeba sobie życie ułatwiać Odpowiedz Link
aniaiewa Re: Fetti kochana 19.02.08, 21:58 Tez jestem za przyszpileniem przepisu !!! Innego przepisu juz nie uznaje Ania Odpowiedz Link
kasia_bzdeta_wons Re: Fetti kochana 20.02.08, 07:38 no to i ja choc bym przeczytał, choc wieść niesie ze przepis ciągnie się za człowiekiem juz do końca zycia Odpowiedz Link
fettinia mowisz-masz:D 20.02.08, 07:54 Ciesze sie naprawdeTo ciasto jest tak proste a tak pyszneI ma coraz wiecej zwolennikow-nawet tych ,ktorzy uznawali tylko tradycyjne z goraca woda Odpowiedz Link
legwan4 Re: nagroda Nobla kulinarnego;)) 20.02.08, 22:21 Robić pierogi w/g przepisu Fetti,to wielka przyjemność i żadnych poparzonych paluchów)))))Zawsze pierogi muszą! się udać)))) Odpowiedz Link