fioretti 12.06.08, 10:36 Link do Twojego forum jest na czolowce gazety.Wow!Ale reklama))Gratulejszyn! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: Fetti!!!Widzialas??? 12.06.08, 10:45 noooo pijemy!! www.aseti.strefa.pl/tapety/szampan21024x768.jpg jak ten kubica coanjmniej, fetti powinnas szampanem po scianach lac;P gratulejszyn Odpowiedz Link
fettinia Re: Fetti!!!Widzialas??? 12.06.08, 11:38 Hehe dopiero wrocilamChyba nas lubia bo juz trzeci raz na 1 stronie jest Odpowiedz Link
aniaiewa Re: Fetti!!!Widzialas??? 12.06.08, 13:07 Eeee tam lubia... Interesujace tematy poruszamy, to jestesmy na 1. stronie A obok tematu, wiecie ze podobno oni w tych butelkach na F1 wcale nie maja prawdziwego szampana tylko cos specjalnego, zeby efekt wybuchu i fontanny byl? Jak mnie maz oswiecil, to czulam sie conajmniej mocno zawiedziona... Ania Odpowiedz Link
fettinia Re: Fetti!!!Widzialas??? 12.06.08, 13:09 To dlatego sie tak obficie oblewaja A wiecie,ze taka flacha szampana kosztuje 5 tys euro? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Fetti!!!Widzialas??? 12.06.08, 15:04 fettinia napisała: > To dlatego sie tak obficie oblewaja > A wiecie,ze taka flacha szampana kosztuje 5 tys euro? lomatkokochana, nie dosc ze to nie sZampan to jeszcze za 5tysi? ratunku Odpowiedz Link
fettinia Re: Fetti!!!Widzialas??? 12.06.08, 15:13 Niee prawdziwa flaszka takiego szampana tyle kosztujeP A taka to nie wiem Odpowiedz Link
turzyca Re: Fetti!!!Widzialas??? 12.06.08, 17:01 Ale tykle kosztuje tylko jesli o porzadnego szampana chodzi, bo tak ogolnie to na przecietnego szampana, a nawet na calkiem dobrego, ale bez jakichs szalenstw rocznikowych to pewnie kazda z nas stac - da sie kupic butelke nawet za mniej niz 15 euro. Od swieta mozna cos takiego kupic. Ja tam mysle, ze oni na F1 leja jakies wino musujace, a jak macie miejsce na eksperymenty to sprawdzcie, ze nawet normalna butelka da sie upackac wszystko w okolicy. A co dopiero taka flacha! Ale gdyby to byl porzadny szampan ze swietnego rocznika to pewnie wyszloby wlasnie w tysiacach euro... Odpowiedz Link