Gość: jack IP: *.pl / *.gazeta.pl 10.05.02, 14:18 czy znacie ten program w Radiostacji ...i co o nim myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: X Re: Windą na szafę IP: *.ca / 10.10.233.* 10.05.02, 16:38 ostro pokrecony, ale mi sie podoba. fajne teksty im wychodza z tych bzdur. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stereo Re: Windą na szafę IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.05.02, 20:59 Kolesie maja jazdy, ale mozna miec niezly ubaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Windą na szafę IP: 217.197.165.* 14.05.02, 12:55 Czy to jest taki radiowy odpowiedni sitcomu - dwaj faceci opowiadaja "dowcipy" i sami sie z nich smieja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalor Re: Windą na szafę IP: *.natned.com.pl 16.05.02, 12:27 Niech: w skrocie mozna tak powiedziec. Kolesie sa zaiste bezkonkurencyjni. Najlepsze jest to, ze w radiu byli tylko raz. Swoje programy przysylaja z 3miasta na MDiskach i nigdy nie zawiedli. Czasami sie zastanawiam jak wyglada nagranie i przygotowania to tegoz ;). Sa nie do pobicia jesli chodzi o przechodzenie od slowa do slowa. Ostatnio stwierdzili, ze wyuzdany to jest kon jak sie zerwie wlascicielowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: Windą na szafę IP: 213.25.168.* 17.05.02, 13:01 A ja myślałem, że oni na żywca improwizują. Ale ogólnie program nudny, mało śmieszny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pradera Re: Windą na szafę IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.05.02, 16:57 Mnie też jakoś nie bierze. Czasami wychodzi im śmiesznie, ale raczej rzadko. W przekręcaniu słów chodzi o to, żeby po przekręceniu też jakiś sens miały, a oni przekręcają na jakiś bełkot. Do improwizacji też trzeba mieć talent. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa93 Re: Windą na szafę 21.05.02, 04:55 To ten czas, kiedy ukochaną Radiostację przełączamy w domu lub w aucie na CD. I słuchamy wtedy różnej muzyki. Ci ludzie mają najlepszy na świecie gust. Aby tylko puszczali płyty. Residents, Minimal Compact, Tuxedomoon, Bauhaus, Psychic TV, Sonic Youth. Ale niech nie gadają. Bo nas to męczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FREE Re: Windą na szafę (A GDZIE MESJAGO?) IP: *.116.86.84.unregistered.k.pl 21.05.02, 16:37 ewa93 napisał(a): > Ale niech nie > gadają. Bo nas to męczy. A mnie ten ich słowotok koi i upaja Lubię ja od niechcenia tak na miękko jaja Bo od kiedy w Danzig zlali mi się do środka To człekowi niestraszna Europa-idiotka Pozdraw FREE Festung Breslau :-) PS. To chłopaki z dawnych kręgów Tot-Artu i grupy poetyckiej "Zlali mi się do środka" stosującej metodę totalnego zlewu (ma ona wpływ pośredni także i na sposób pisania Kazika od czasu "12 Groszy"). Twórcą metody był chyba MESJAGO (Zbigniew Sajnóg), którego chętnie bym zobaczył po 15 latach niewidzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Windą na szafę (A GDZIE MESJAGO?) IP: 217.197.165.* 22.05.02, 11:49 To chyba musisz wstapic do jakiejs sekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FREE Re: Windą na szafę (A GDZIE MESJAGO?) IP: *.116.86.84.unregistered.k.pl 23.05.02, 23:22 Gość portalu: Niech napisał(a): > To chyba musisz wstapic do jakiejs sekty. Chyba około rok temu, wiosną (o ile dobrze pamiętam) po lekturze newsu Gaz-ekty mogłem odnieść wrażenie, że Mesjago najpierw zginął śmiercią tragiczną w rzece, w niewyjaśnionych okolicznościach, potez zaś przeczytałem, że informacja była jednak nieścisła, bo ciało, które odnaleziono, nie należało wcale do niego :-))) Więc jak to jest Gaz-ekto? Żyje? Gdzie? Pozdrawiam FREE PS. "Jest jak w NIEBIE... pieniądze tracą sens?" Odpowiedz Link Zgłoś