Gość: dyzio IP: *.kleosin.sdi.tpnet.pl 17.09.05, 16:53 cieszycie sie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;) Re: BRITNI SPIRS W TRUJCE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 16:54 słucham Antyradia i mam to w nosie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kilof Re: BRITNI SPIRS W TRUJCE! IP: *.chello.pl 17.09.05, 17:02 britnej byla z okazji 5 najbardziej nielubianych piosenek przez Agnieszke Chylinską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radiofan Re: BRITNI SPIRS W TRUJCE! IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 17:39 No cóż ... jak jeszcze tak dalej pójdzie ze względu na utracenie radia nie będe mógł włączać radia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trójkofan Re: BRITNI SPIRS W TRUJCE! IP: *.tomaszow.mm.pl 17.09.05, 19:21 Nie wiem po jaką cholerę prezentowane są najgorsze utwory według danego artysty? Nie podoba mi się taka konwencja audycji i sposób prowadzenia programu przez Piotra Metza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morf&na Re: BRITNI SPIRS W TRUJCE! IP: *.chello.pl 18.09.05, 17:28 Zgadzam sie z przedmowca. A sposob Metza jest bardzo prosty - wyslugiwanie sie gotowymi listami: chylinska, anita+porter, lista magazynu Q, lista coverow, itd. Ok, skoro program ma w nazwie 'lista' to pewnie tak ma byc, ale audycja jest przez to bardzo chaotyczna. Mimo, ze czasem trafia sie perelka jak pink floyd czy hendrix, ktorych na codzien w radiu brakuje, to calosc zupelnie nie ma 'klimatu'. Daleko tu do popoludnia z Niedzwiedziem czy Kaczorem i ciezko takie cos nazwac w ogole audycja autorska. Denerwujace jest tez powtarzanie tych entuzjastycznych 'czesc! tu koszalek opalek, sluchacie mojej listy w trUjce', zagadywanie utworow i mowienie z muzyka w tle, ale tych tendencji komercyjnego radia z pewnoscia nie da sie uniknac. Choc mniemam, ze z czasem wiekszosc Sluchaczy sie po prostu przyzwyczaji. Pozdraviam cieplo (pierwszy raz na forum, wiec wybaczcie rozpisywanie sie) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama_Grande Re: BRITNI SPIRS W TRUJCE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 08:40 Zupełnie nie podoba mi sie ta lista Metza Odpowiedz Link Zgłoś