Dodaj do ulubionych

BRITNI SPIRS W TRUJCE!

IP: *.kleosin.sdi.tpnet.pl 17.09.05, 16:53
cieszycie sie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ;) Re: BRITNI SPIRS W TRUJCE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 16:54
      słucham Antyradia i mam to w nosie;-)
    • Gość: Kilof Re: BRITNI SPIRS W TRUJCE! IP: *.chello.pl 17.09.05, 17:02
      britnej byla z okazji 5 najbardziej nielubianych piosenek przez Agnieszke
      Chylinską
      • Gość: Radiofan Re: BRITNI SPIRS W TRUJCE! IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 17:39
        No cóż ... jak jeszcze tak dalej pójdzie ze względu na utracenie radia nie będe
        mógł włączać radia ;-)
        • Gość: Trójkofan Re: BRITNI SPIRS W TRUJCE! IP: *.tomaszow.mm.pl 17.09.05, 19:21
          Nie wiem po jaką cholerę prezentowane są najgorsze utwory według danego
          artysty? Nie podoba mi się taka konwencja audycji i sposób prowadzenia programu
          przez Piotra Metza.
          • Gość: Morf&na Re: BRITNI SPIRS W TRUJCE! IP: *.chello.pl 18.09.05, 17:28
            Zgadzam sie z przedmowca. A sposob Metza jest bardzo prosty - wyslugiwanie sie
            gotowymi listami: chylinska, anita+porter, lista magazynu Q, lista coverow, itd.
            Ok, skoro program ma w nazwie 'lista' to pewnie tak ma byc, ale audycja jest
            przez to bardzo chaotyczna. Mimo, ze czasem trafia sie perelka jak pink floyd
            czy hendrix, ktorych na codzien w radiu brakuje, to calosc zupelnie nie ma
            'klimatu'. Daleko tu do popoludnia z Niedzwiedziem czy Kaczorem i ciezko takie
            cos nazwac w ogole audycja autorska. Denerwujace jest tez powtarzanie tych
            entuzjastycznych 'czesc! tu koszalek opalek, sluchacie mojej listy w trUjce',
            zagadywanie utworow i mowienie z muzyka w tle, ale tych tendencji komercyjnego
            radia z pewnoscia nie da sie uniknac. Choc mniemam, ze z czasem wiekszosc
            Sluchaczy sie po prostu przyzwyczaji. Pozdraviam cieplo (pierwszy raz na forum,
            wiec wybaczcie rozpisywanie sie) :)
            • Gość: Mama_Grande Re: BRITNI SPIRS W TRUJCE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 08:40
              Zupełnie nie podoba mi sie ta lista Metza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka