jmx 22.02.05, 12:27 Przed chwilą w Trójce powiedzieli, że zamordowano Zdzisława Beksińskiego. Szok.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kvinna większym szokiem była dla mnie śmierć Tomka... 22.02.05, 12:39 Teraz jest mi tylko przykro... Odpowiedz Link Zgłoś
lunar1978 Re: Beksiński 22.02.05, 12:49 Też jestem zaskoczony i jest mi przykro:-( Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk swoja droga 22.02.05, 14:06 ktokolwiek widzial jego prace domyslal sie ze ten czlowiek skonczy zywot smiercia tragiczna i tajemnicza... Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: swoja droga 22.02.05, 14:30 "Jakie życie taka śmierć - nie dziwi nic..." ? ...a jednak dziwi... Odpowiedz Link Zgłoś
forumromanum Re: swoja droga 22.02.05, 14:46 a ja sobie zadaję pytanie, od kilku godzin, czy on przypadkiem nie zlecił komus tej mokrej roboty....????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_forum Re: swoja droga 22.02.05, 17:05 Przybliz nam swoje stanowisko: naslal nozownika na siebie samego??? To juz nie ma innych rodzajow smierci do wyboru? Odpowiedz Link Zgłoś
forumromanum Re: swoja droga 25.02.05, 15:26 ależ są...ale jeśli JA miałbym skończyć ze sobą, to wybrałbym ten sposób... NAGLE, PRZEZ ZASKOCZENIE... to jest to... a Zbychu bał się powolnego umierania... no ale moje domysły już są nieaktualne... już wiadomo co i jak... Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Beksiński 22.02.05, 13:31 W tym roku mial być wernisaż jego prac w Chorzowie, chciałam pójść... Odpowiedz Link Zgłoś
vlad_trollovnik Re: Beksiński 22.02.05, 20:22 Anatema na śmierć Byli tacy co rodzili siębyli tacy co umieralibyli też i tacy, którym to było małoo feudalna właścicielko naszych dni i nocyłasico cmentarna, zjadaczko ostatniego potupanno tatarskich, zazdrosna wszystkich narzeczonomącicielko wody, lubieżna kusicielkogrzybie piwniczny, jadzie mityczny, wczesna trucicielkozałożycielko rodu borgia, muzo getta, wieżo z kościarko z kości, bramo z kości, różo z kościrdzo trawestująca, palmo niecierpliwościw ogonie pawia ukryta ciemna maszyneriodo pół masztu opuszczona niechybna banderoiskry i morskich latarni gasicielko, szumie głuchyty, co zboże pozwalasz źrałei oziminy wiotkiej piękną niewiadomąkto ci dał do ręki ostrą broń, zwyczajna ty wariatko! Edward Stachura Odpowiedz Link Zgłoś
vlad_trollovnik Teraz ok. 22.02.05, 20:25 Anatema na śmierć Byli tacy co rodzili się byli tacy co umierali byli też i tacy, którym to było mało o feudalna właścicielko naszych dni i nocy łasico cmentarna, zjadaczko ostatniego potu panno tatarskich, zazdrosna wszystkich narzeczono mącicielko wody, lubieżna kusicielko grzybie piwniczny, jadzie mityczny, wczesna trucicielko założycielko rodu borgia, muzo getta, wieżo z kościarko z kości, bramo z kości, różo z kości rdzo trawestująca, palmo niecierpliwości w ogonie pawia ukryta ciemna maszynerio do pół masztu opuszczona niechybna bandero iskry i morskich latarni gasicielko, szumie głuchy ty, co zboże pozwalasz źrałe i oziminy wiotkiej piękną niewiadomą kto ci dał do ręki ostrą broń, zwyczajna ty wariatko! Edward Stachura Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: Teraz ok. 22.02.05, 20:40 calunie na nagim tylku rzeczywistosci jakim prawem jestes calunem i mowisz o tylku tylku w ktorym krainy nieskonczone lacza sie pogodnie grzbietami, graja rdzeniami kregowymi graja w takt naszej muzyki, waszej muzyki chorej muzyki, chorej na grype a moze to byla astma? Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: Teraz ok. 22.02.05, 20:53 wyplucie prawdy na karton prawda i typek z nozem chcacy mogacy nie wiedzacy i to byl jego problem Odpowiedz Link Zgłoś
lunar1978 Re: no i jak? 25.02.05, 15:14 Sam nie wiem, chyba nie ... perspektywa tego że się nie wyjdzie z więzienia, ale takiego prawdziwego, a nie sanotorium, jest moim zdaniem gorsza niż śmierć ... Odpowiedz Link Zgłoś