majuz 22.08.07, 08:27 Wyrocznia sabiańska jest niesamowita. Na forum "Dobre wróżby" musi być i już. integra.wordpress.com/wyrocznie/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angelbell Re: Symbole sabiańskie 22.08.07, 11:10 Miłośnikom Symboli Sabiańskich radzę podstawić je pod pozycje planet w kosmogramie i odczytać w kontekście energii tych planet, znaków i domów w horoskopie. Palce lizać, przypomina to kosmiczny Tarot, najciekawszą wymowę ma w horoskopach partnerskich.Od dawna to stosuję w pojedynczych przypadkach.Nie da się masowo bo sporo czasu zabiera analiza, ale efekt godzien wysiłku .Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
iokepine Re: Symbole sabiańskie 27.08.07, 22:49 Ja też to robię jako uzupełnienie do interpretacji horoskopu urodzeniowego i jest to bardzo ciekawe, wartosciowe źródło informacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
angelbell Re: Symbole sabiańskie 28.08.07, 00:05 iokepine napisała: > Ja też to robię jako uzupełnienie do interpretacji horoskopu urodzeniowego i > jest to bardzo ciekawe, wartosciowe źródło informacji :) Tranzyty aktualne też sprawdzasz w ten sposób? Ja mam Symbole Sabiańskie zawsze pod ręką i często mocno mi uściślają charakter zdarzeń, tudzież zakres objęty wpływami danego tranzytu.Dobra metoda na "zawężenie kręgu czynników podejrzanych o...".I o ile na niewygodne dla mnie samej informacje płynące w danym momencie z Tarota (którego dla siebie samej używam rzadko), czasem odruchowo kwituję skopiowanym od Kozakiewicza gestem, o tyle Symbole biorę jakoś spokojnie i grzecznie do przemyślenia, bez gestykulacji hehe.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
lezbobimbo Re: Symbole sabiańskie 22.08.07, 15:44 Dostalam wrózbe: "GRUPA KRÓLIKÓW NOSZĄCYCH UBRANIA PODCZAS DOSTOJNEJ PARADY" Podoba mi sie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iokepine Re: Symbole sabiańskie 27.08.07, 22:50 Jakich królików ?? :D Który to stopień, nie kojarzę ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
angelbell Re: Symbole sabiańskie 28.08.07, 00:13 iokepine napisała: > Jakich królików ?? :D > > Który to stopień, nie kojarzę ROTFL 8 Raka :) Odpowiedz Link Zgłoś
iokepine Re: Symbole sabiańskie 28.08.07, 10:55 Króliki bywają racze :))) Myślę sobie, że pan z Marsem w tym stopniu może być interesujący w łóżku :D Odpowiedz Link Zgłoś
papieska_kremowka Re: Symbole sabiańskie 29.08.07, 22:21 Jejku rety, a ja starym dziewczyńskim zwyczajem zapytałam "czy mam u niego szanse" ;))) i odpowiedziało mi - Są w naszym życiu chwile, gdy zastanawiamy się, czy jesteśmy w stanie wytrwać do końca próby, której jesteśmy poddawani. Po okresie chłodu i trudności, możesz czuć, że zbliżasz się ku końcowi swych kłopotów i że rozwiązanie problemów jest bliskie. Nie wiem, czy się sprawdza, ale poprawia humor jak nic ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kindov Re: Symbole sabiańskie 12.03.08, 17:12 Teraz jest również forum poświęcone Symbolom Sabiańskim. Zainteresowanych zapraszam :) symbolesabianskie.fora.pl Odpowiedz Link Zgłoś