jan_stereo 22.12.24, 14:45 Czyli wpierdalanie az do przeciazenia, wywalam na dluugi spacer, ide szukac boga na hustawkach, ponoc czasami pije tam wodke z lokalsami...a jak nie to napije sie ze mna, sklepy monopolowe otwarte. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_iii_ty Re: Wigilijne karate 22.12.24, 15:46 a kolega na wyspie czy w katolickim skansenie? Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Wigilijne karate 22.12.24, 18:49 Chrzescijanskie ziemie, gdzie kosciol na kosciele przy kazdym spozywczym. Odpowiedz Link
shachar Re: Wigilijne karate 22.12.24, 17:18 Ja jak Mr. Miyagi w te święta, ultymatywne karate, intermittent fasting. Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Wigilijne karate 22.12.24, 18:53 Nowa seria Cobra Kai, przynajmniej pierwszy sezon bardzo trafne emocjonalnie... A co do glodowek, robie od kilku miesiecy co drugi tydzien, 36h odwyku od jadla, same plyny, na pewno mi nie szkodzi, bede widzial efekty za czas jakis, na pewno wiecej kasy zostaje w portfelu Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Wigilijne karate 22.12.24, 19:03 My sobie faktycznie musimy kiedys urzadzic taka wycieczke autem do Imka, o ile nas wpusci do siebie, w najgorszym wypadku bedziem podziwiac prerie i wczasowy stan nic nierobienia. Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Wigilijne karate 22.12.24, 19:19 Do mnie jak sie przyjezdza to trzeba pukac w drzwi nogami. Sie chyba rozumie, ze rece beda pelne prezentow. Czy jasno sie wyrazilem? Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Wigilijne karate 23.12.24, 09:17 Przyjedziemy w buciorach wojskowych i przywieziemy Ci zagadki, jak nie zgadniesz to prezentu nie bedzie Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Wigilijne karate 23.12.24, 14:41 W tv 4 rozmowcow, tematy okolo wigioijne, gdyby im zwiazac wszystkim rece, chcialbym zobaczyc jak sobie daja rade z mowieniem. Ich mozgi wkladaja mase wysilku w te gestykulacje, kazdy czaruje inaczej, jakby tanczyl, inny cos malowal, a trzeci dyrygowal...mozg jak ma za duzo do przekazania to sobie nie radzi emocjonalnie, stad ta pomoc rak, chyba. Odpowiedz Link