a_iii_ty 29.12.25, 17:45 Mamo, a czemu tu tak chujem pachnie? Oh, kochanie, przepraszam, odbilo mi sie... ( buahaha, zaslyszane z internetu) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_iii_ty Re: Corka pyta mame... 31.12.25, 15:54 Kilka lat po pandemii corka pyta mame: Mamo, kto jest moim tatusiem? Nie wiem kochanie, mial maske... Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Corka pyta mame... 02.01.26, 13:49 Corka pyta mame: Mamo, a dlaczego tata spi na linie? Skad ci cos takiego przzyszlo do glowy? No bo slyszalam jak mowilas do niego: spuszczaj sie szybko, bo sie do pracy spoznisz! Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Corka pyta mame... 02.01.26, 19:38 Corka pyta mame: Mamusiu, ktory masz number bucika? 5-teczke kochanie... A smierdzi jak z 10-teczki... Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Corka pyta mame... 02.01.26, 19:48 12-latka przyszla do lekarza i mowi: Jestem uzalezniona od seksu... Alez dziecko, w twoim wieku, masz jeszcze mleko pod nosem! To nie mleko... Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Corka pyta mame... 02.01.26, 22:26 Hrabina tanczy z ksieciem i nagle puszcza bonka. Wielce zawstydzona mowi: Wolalabym ksiaze, by pozostaloby to miedzy nami. A ksiaze: Ja wolalbym, zeby to sie rozeszlo.... Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Corka pyta mame... 02.01.26, 23:34 Mamo, a tata jest strasznym tchorzem... Dlaczego tak uwazasz kochanie? Bo jak ty wyjezdzasz w delegacje, to tata idzie spac do sasiadki... Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Corka pyta mame... 04.01.26, 17:15 Corka pyta mame: Mamusiu, skad sie wzieli ludzie? No Bog stworzyl... A tatus mowi, ze od malp. To on mowi o swojej rodzinie... Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Corka pyta mame... 05.01.26, 15:08 Facet napisal swoj testament I udal sie do notariusza by mu to sprawdzil, podstemplowal itp Notariusz na drugi dzien wezwal faceta I mowi: Prawnie wszystko w porzadku ale: "Nikomu" pisze sie razem A "ni chuja" osobno.... Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Corka pyta mame... 05.01.26, 16:04 Dobrze, zaslyszane przed chwilo: Zlodziej napada na sklep spozywczy, a za lado stoi staruszka. Zlodziej: dawaj kase! Staruszka: jecmienno cy grycano? Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Corka pyta mame... 05.01.26, 16:16 Bezrobotny zaszedl na budowe i rozmawia z majstrem odnosnie pracy: Majster: co moze pan robic ? Bezrobotny: moge kopac. Majster: co jeszcze moze pan robic ? Bezrobotny: moge nie kopac. Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Corka pyta mame... 05.01.26, 16:26 Bezrobotny sklada podanie o prace i majster przeglada papier. Majster: piszesz pan ze masz 7 dzieci, czy tak? Mam, odpowiada bezrobotny. Majster: a umiesz pan cos rekami robic? Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Corka pyta mame... 05.01.26, 16:31 Murzyn przechadzal sie kolo placu budowy i zachcialo mu sie sikac Stanal pod murem, wyjal zaganiacza i leje. Nagle z gory glos: Te, jestes z tej budowy? Nie jestem. To zostaw ta rolke papy i spierdalaj! Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Corka pyta mame... 05.01.26, 16:52 Facet odlewa sie w miejscu publicznym. Policjant podchodzi i mowi: Przestac sikac, schowac i idzie my na komende. Ida wiec na komende a facet sie smieje. Policjant pyta: Z czego sie smiejesz? Bo schowalem, ale nie przestalem sikac . Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Corka pyta mame... 05.01.26, 17:02 Nauczycielka do dzieci: Napiszcie teraz wypracowanie, jaka pierwsza rzecz byscie zrobili, gdybyscie Zostali naczelnym dyrektorem wielkiej korporacji. Dziatwa zajela sie pisaniem. Tylko jeden jasio siedzi znudzony i nic nie pisze. Nauczycielka podchodzi i pyta: Jasiu, co z toba? Dlaczego nie piszesz? Bo czekam na sekretarke... Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Corka pyta mame... 05.01.26, 21:57 Para po udanym seksie ciagle dyszy z rozkoszy. Wtem slychac glos: Wspaniale bylo, a tobie? Tez, a wlasciwie to jak masz na imie? Marek, a ty? Tez Marek. Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Corka pyta mame... 07.01.26, 17:13 Pinokio skonczyl 18 lat I mowi do ojca: Ojciec, daj mi 1000 zlotych zebym mogl swietowac 18-nastke Ok, masz tu, tylko o 10 masz byc w domu. Pinokio pojawia sie dopiero o 6 rano. Ojciec pyta: Co zes tak zabalowal? Ach ojciec, spotkalem milosc swego zycia. To teraz mam ci dostrugac kutasa? Nie, dziure w dupie.. Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Corka pyta mame... 17.01.26, 16:48 Facet budzi sie po operacji. Chirurg stoi nad nim i mowi: Mam dla pana zla i dobra wiadomosc, ktora chce pan uslyszec najpierw? Dawaj pan ta zla najpierw. Otoz przez pomylke obcielismy panu obie nogi! O kurwa, a dobra wiadomosc? Znalazlem kupca na pana buty! Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Corka pyta mame... 18.01.26, 01:19 Andrzej Mleczko pyta: Jaka jest roznica miedzy Warszawianka a Slazaczka? Jak powiesz Warszawiance "odpierdol sie" to sie obrazi... A jak powiesz Slazaczce "odpierdol sie" to sie szalowo wystroi... Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Corka pyta mame... 20.01.26, 00:25 Baba wchodzi do gabinetu lekarskiego i zza kotary dochodzi ja glos: Prosze sie rozebrac, zaraz bede z pania... A gdzie mam polozyc ubranie? Obok mojego.... Odpowiedz Link
wilczamia Re: Corka pyta mame... 25.02.26, 23:29 Nikt tego nie skomentowal, bo poczucie zazenowania nikomu nie pozwolilo. Odpowiedz Link