shachar Re: faster, faster... 12.09.08, 23:07 śmierdziej, najsmierdziej, aromalnie, ze az niemoralnie moze byc? to moj komentarz na temat bonczka jak musi sie wypsnac po makaronie z czekolada, bo taki danie uwarzyla pani w tv no ale w dupie jej sie przewrocilo Odpowiedz Link
jan_stereo Re: faster, faster... 12.09.08, 23:10 digital fart to niezla kabala, ale zeby przekroczyl on swoj wymiar, to powatpiewam namacalnie, mocno i wyraziscie szczerze, bylo nie jesc chujostwa najzwyczajniej w swiecie, patrzac sie w ekran. To taka abstrakcyjka, sie mi wypsla, jak to mi, w wieczor piatkowy... cienko, ze jest cienko, co nie ? Odpowiedz Link
shachar Re: faster, faster... 12.09.08, 23:16 ona jadla, uzywala czekolady leonidasa zapewne, chuda bzdiara,a ja kiwalam glowa, co z tego bedzie cienko jest ok, byle nie przeciankowac na druga strone czyli z mostu pod most Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Sorrensen 12.09.08, 23:22 No moje kochanie, a przyznaj ze dobry filmik zapodalem ? No nie wiem kurewa dlaczego ale superbedzior mnie jakos tak wyrelaksowal swa glupawa prawdziwoscia, so what is gonna be ? I'm Mclovin, yeah... learnig you are young petua, said yoda... ps. walnij Szaszka tego z niebieskim ludzikiem, poszczasz sie w majtory ,nie ma bata aby ta scena w polu jak babka atakuje autem, a gosciu sie odlewa nie ruszyla Twego poczucia humoru dotkliwie... i wiecej o Superbad chce uslyszec Odpowiedz Link
shachar Re: Sorrensen 13.09.08, 22:58 ale co by tu jasiorex napisac superbad to film chlopczynski o mieniu bona w glownym watku, dziewczyny slabo to kapuja ale juz calkowicie dobrze poszlo mi z wczuciem sie w glupoty totalne mclovina, kurde, te jego przejazdzki z policjantami byly swietne ! Odpowiedz Link