elissa2 Re: A gdzie się podział 21.10.08, 19:25 moon_witch napisała: > Imagine, Imagiro? > Chyba w kości gra. Odpowiedz Link
kryzolia Re: A gdzie się podziała Elissa? 17.11.08, 12:37 no właśnie, gdzie sie podziała ta osóbka.... Odpowiedz Link
jan_stereo Re: A gdzie się podziała Elissa? 17.11.08, 20:53 Elisska rzekla, ze tez bedzie trendy (ze niby ja tez taki zamiar oglosilem) i sie odciela (bezwolnie jak przypuszczam) od netu na troche, wroci zdrowa i z ladnym umyslem, odswiezonym, z dala od monitora... Odpowiedz Link
elissa2 Re: A gdzie się podziała Elissa? 20.11.08, 18:10 kryzolia napisała: > no właśnie, gdzie sie podziała ta osóbka.... > Ta osóbka bardzo serdecznie Cię pozdrawia! Odpowiedz Link
kryzolia Re: A gdzie się podziała Elissa? 23.11.08, 16:03 witaj Elissko - dobry duszku.... Odpowiedz Link
elissa2 Re: A gdzie się podziała Elissa? 26.11.08, 15:55 kryzolia napisała: > witaj Elissko - dobry duszku.... > Ojej, dobry duszek Ja Ci tu zaraz pokażę dobrego duszka! Litlle Spirit z "Lord of Dance" to mój ulubiony dobry duszek, niestety nijak nie mogę znaleźć krótkiego clipu ale jest tu, począwszy od drugiej minuty moze i Tobie przypadnie do gustu ... pl.youtube.com/watch?v=vCzNn5rSqzA&feature=related Odpowiedz Link