ta_co_sie_ciyngiym_wywroco 30.07.07, 17:35 Dlaczego zaniedbujecie swój wątek? Wszak dałyście mu początek. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ta_co_sie_ciyngiym_wywroco Re: ??? !!! 30.07.07, 17:36 Póki co, jest na tabeli szczycie. Popatrzcie, jak nie wierzycie. Odpowiedz Link
ta_co_sie_ciyngiym_wywroco Re: ??? !!! 30.07.07, 17:36 Bolesny bywa upadek i nie zawsze spada się na zadek. Odpowiedz Link
azaheca Re: ??? !!! 30.07.07, 17:41 Nie strasz ,nie strasz bo się zesrasz powiedział nasz tato gdy milicjant groził mu szmatą antenę kazał zdejmować wrogich stacji nie promować Odpowiedz Link
ta_co_sie_ciyngiym_wywroco Re: ??? !!! 30.07.07, 17:59 Ja te rzeczy z wdziękiem robię. Tego samego życzę ja Tobie Odpowiedz Link
azaheca Re: ??? !!! 30.07.07, 18:03 Do kibelka z wdziękiem chodzisz? i zapewne tam nie smrodzisz kwiatem pachną twe odchody nie trza nawet spuszczać wody..))) Odpowiedz Link
ta_co_sie_ciyngiym_wywroco Re: ??? !!! 30.07.07, 18:08 Pierwej by umarła, gdyby głośno pierdła, matka, czy ciotka, Salvadora tako rzekła. Odpowiedz Link
azaheca Re: ??? !!! 31.07.07, 00:57 Są japońskie wynalazki wybijają wszystkie zarazki kiedy głośno puścisz bąka to on wtedy się nie błąka lecz pochłania go muzyka specyficzna,trochę dzika woda płynie jak Niagara to japońców sztuczka stara pracowników zwalczać stresy wydajności podnosić wykresy specjalnych ludzi to zadanie czyli żadne "sranie w banię" Odpowiedz Link
ta_co_sie_ciyngiym_wywroco Re: ??? !!! 30.07.07, 17:40 Można na przykład upaść na pysk. Gorzej. Może wypaść której z Was dysk*) *) mam wątpliwości co do bezbłędności. Odpowiedz Link
azaheca Re: ??? !!! 30.07.07, 17:45 Tatko na pysk nie upadał a milicjant dalej gadał antena na dachu stała nawet Szwecję odbierała Odpowiedz Link
alice0553 Re: ??? !!! 31.07.07, 21:08 Ta_co_tutaj_czasem_wpada to u Bronka ciągle gada tak się tam zadomowiła jakby na swym forum była całe wątki zapisuje o zabobonach rymuje a przesądna jest przesadnie ciekawe,czy do nas wpadnie? Odpowiedz Link
ta_co_sie_ciyngiym_wywroco Re: ??? !!! 31.07.07, 21:35 Bo Wy ciurkiem zajęte. Jak za szeląg. wynajęte? Odpowiedz Link
azaheca Re: ??? !!! 31.07.07, 22:03 Ja już jestem wreszcie wolna do wierszowania chętna i zdolna. Ta_co_rymów_się_domaga niech przed nimi się nie wzdraga tylko szybko coś zwierszuje troszkę talentu tu ofiaruje Odpowiedz Link
azaheca Re: ??? !!! 18.08.07, 19:04 Ta_co_wciąż_się_wywracała już o forum zapomniała? może na zmiany naszła ochota? taka z Wywrotną była robota.. albo może zapytam krótko: (odpowiedź padnie pewnie cichutko) pod jakim nickiem tu występuje bo jednak może z nami rymuje? Odpowiedz Link
cymanon Re: ??? !!! 19.08.07, 12:49 A co się dzieje z przemiłą Alice? Czy znowu na wczasach, tym razem w Police? Odpowiedz Link
azaheca Re: ??? !!! 19.08.07, 12:52 Alice bawi na wekendzie jutro wieczorem do nas przybędzie Odpowiedz Link
cymanon Re: ??? !!! 19.08.07, 13:01 Czy Ona nie używa życia nadto? Znam niejednego, co powiedziałby "hadko". Odpowiedz Link
azaheca Re: ??? !!! 19.08.07, 21:33 Alice rzadko życia używa choć na fantazji jej nie zbywa nawet przecież o tym pisała w Darłówku krótkie wakacje miała i na tym koniec,tymczasem cześć będzie musiała jakoś to znieść.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: ??? !!! 19.08.07, 21:53 Ja rozrywek mam niewiele nawet nie jadę na wesele bo chłop mój wtedy pracuje a w imprezach on gustuje to forum to dla mnie rozrywka ja nawet nie lubię piwka. Odpowiedz Link
azaheca Re: ??? !!! 19.08.07, 22:01 To może zrób sobie drineczka dlaczego pusta twoja szklaneczka? Odpowiedz Link
alice0553 Re: ??? !!! 19.08.07, 22:37 Drinka właśnie mam przed sobą i mogę się napić z Tobą. Odpowiedz Link
azaheca Re: ??? !!! 20.08.07, 21:17 A ja piwo właśnie chlam abstynencję w dupie mam pracowity miałam dzień prawie słaniam się jak cień na "Suzuki" mam ochotę więc biorę każdą robotę.. czasem w lecznicy także pracuję razem z lekarzem sobie trymuję. Odpowiedz Link
azaheca Re: ??? !!! 21.08.07, 20:42 Suzuki dzisiaj testowałam właśnie jazdę próbną miałam nawet dobrze trzyma się drogi ale przy Alfie krewny ubogi..(( jutro sprawdzę Chevroleta ale "półka"ciągle nie ta kocham niskie mruczenie "boxera" ile on męskiej siły zawiera.. na małe autko przesiąść się muszę ale to Alfa posiada duszę.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: ??? !!! 21.08.07, 20:49 Mario już wrócił i Suzuki kupuje, że Aza autko testuje? Odpowiedz Link
azaheca Re: ??? !!! 21.08.07, 20:59 Mario nie wrócił i grosza nie da ale bez niego nie taka bieda bank mi kredyt oferuje o procenty się targuje jeszcze nie pojęłam decyzji nie mam ostatecznej wizji co ma alfę mą zatąpić zaszczytu jazdy z Rudą dostąpić.. Odpowiedz Link