light.my.fire 18.12.07, 10:52 złożyć Wam wszystkim życzenia świąteczne, żeby było pieknie, radośnie i szczęśliwie.. Wybaczcie, że tak wcześnie, ale ograniczony kontakt z internetem sprawia, że nie wiem, kiedy znowu sie tu zjawię.. Kinia, Moni.. buziaki dla Was... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monnia3 Re: Chciałabym.... 18.12.07, 11:54 Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju życzę Ci Kochana Agatko na te święta... Odpowiedz Link
aashenta Re: Chciałabym.... 18.12.07, 12:25 Więc ja również podłączyc bym sie chciała pod te życzenia Wesołych Świąt.... Odpowiedz Link
khinga Re: Chciałabym.... 18.12.07, 14:36 Dziękuję, Agato, Tobie również życzenia: spokoju, radości, nie gasnącej nadziei...aby te Święta przyniosły wiarę w lepsze jutro Oczywiście duuużo prezentów)) Buziaki* Odpowiedz Link
goldenfisz Re: Chciałabym.... 18.12.07, 15:49 I ja również, na ręce Matki Założycielki, chcę Wam przekazać życzenia wszelkiej pomyślności i ciepła na te Święta. Niech moc prezentów będzie z Wami!!! Odpowiedz Link
tini_1 To ja tez dolacze sie...... 18.12.07, 16:27 do tych swiatecznych zyczen...) Zycze Wam..... aby byly dla wszystkich: radosne, sniegowe, mile-niespodziankowe, bezstresowe i niezapomniane ... ) ....a w Sylwestrowa noc aby kazdy z Was spedzil ja z bliska swemu sercu osoba, aby mogl jej spojrzec gleboko w oczy i zobaczyc w nich caly swiat...) I tym optymistycznym akcentem...do siego!!! Caluski dla wszystkich... Odpowiedz Link