Gość: gosiath IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 09.09.05, 14:21 Czy był ktoś z Was może w tej miejscowości. Podobno jest tam kamping, mam nawet stronke z miejscowości ale nijak nie moge sie doczytać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kika Re: Koktebel - potrzebuje informacji IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 09.09.05, 17:05 tak, jest tam autokemping, duzo ludzi rozbija się też na plaży. Odpowiedz Link
Gość: gosiath Re: Koktebel - potrzebuje informacji IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 12.09.05, 07:08 Dzięki , możesz napisać coś więcej jesli tam byłaś czy są jakies znośne warunki czy jest duży, czy bezpośrednio przy plaży itp. Odpowiedz Link
Gość: agi Re: Koktebel - potrzebuje informacji IP: 195.20.110.* 13.09.05, 13:23 co prawda nie byłam tam na kampingu - ale mogę polecić samą miejscowośc; ja spałam w czyms w rodzaju garażu nad samym morzem - z łazienką, tarasem, tv itd. - jak na tamtejsze warunki luksus (byłam 3 lata temu samo miejsce boskie!!! piękne plaże w rezerwacie (wejście płatne), boskie widoki - jak na tantejszą bazę turystyczną naprawdę fajne kanjpki itd. tylko uważajcie na zatrucia!!! ja miałam dwa dni wycięte z życiorysu po spożyciu pewnego winka )) Odpowiedz Link
Gość: misz Re: Koktebel - potrzebuje informacji IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 17.09.05, 13:44 koktebel to naprawde rewela! zatrucie portwajnem? Odpowiedz Link