liberum_veto 01.10.07, 06:13 "błyskotliwie dowcipne" wypowiedzi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liberum_veto Re: kabaret Zdechła Gęś 01.10.07, 06:14 Re: Kwestia ukraińska w II RP Autor: proukrainka 30.09.07, 20:41 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz a gdzie przywileje kozackie ?ty kozacze odaj zycie za lacha a nogroda czeka pal Odpowiedz Link
liberum_veto Re: kabaret Zdechła Gęś 01.10.07, 06:15 Re: Szoszony Autor: proukrainka 30.09.07, 21:40 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz niewiem coza debil przetlumaczyl te nazw szoszony nie kurna szoszony a szoszoni niema takiego slowa szoszony Odpowiedz Link
liberum_veto Re: kabaret Zdechła Gęś 01.10.07, 06:17 liberum upa ,dupa,ss- cale jego zycie proukrainka 30.09.07, 17:10 Odpowiedz historia zycie liberum vetto [tego kto sie kryje za tymi slowami] urodzil sie w belinie jako mlody chlopiec wstompil do hitrer jugen z tamtond do abwery ale sie nienadawal wiec przyjaciele z ss wzieli go pod swoje skszydla ,liberum byl czpionem upa i zagozalym przyjacielem stiepana bandery ,od mlodzienczych lat liberum mial problemy z osoboowoscia kim jest czy szkopem czy ukrainskim dzieckiem wszystko to wina uszkodzonego hromosomu 21 i oun [ogulnego ukladu nerwowego]tak sie miotal iz wrescie udalo mu sie dotrzec do kgb i 30 lat swego zycia spendzil jako wierny sluga stalina ,w miendzyczasie wylecial z chukiem z robotki ale zydkowie naszemu bochaterowi pomogli i znalazl sluzbe w zomo tam przezyl swoja 1 milosc z suka [nowiutkim starem z armata wodna]ale cusz zaduzo wiedzial i klepal ozorem i klepie wienc znalazl nowa prace i robi to co najbardziej potrafi jest koscielnym i sluzy wiernie ojcu dyrektorowi.Dzis juz stary i zarbiony ale sami widzidziie nawet umie obslugiwac kompa i zapewne sluzy wiernie putinkowi. ceś chopok veto13 30.09.07, 17:48 Odpowiedz cytom i nic nie rozumem, cy to jo cy mojo kopijo cy jak cy siak. downo me tu nie bylo a jus je cikawie.. Odpowiedz Link
liberum_veto Re: kabaret Zdechła Gęś 01.10.07, 06:19 dlaczego liberum vetto kryje banderowcow w szafie Autor: proukrainka 30.09.07, 21:31 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Odpowiedz Link
liberum_veto Re: kabaret Zdechła Gęś 01.10.07, 06:20 Re: czy Indianie odzyskają ziemię... Autor: proukrainka 30.09.07, 20:30 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz A co ty wiesz o,, indianach,, morze mi powiesz ? i nie indianie a nativ people usa slucham co wiesz o indianach jestem bardzo ciekawa tego tematu Odpowiedz Link
liberum_veto Re: kabaret Zdechła Gęś 01.10.07, 06:21 Re: Dlaczego Ukraińcy sławią UPA Autor: proukrainka 30.09.07, 17:23 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz dla tego ze ciebie szukaja a ty masz skreroze i niepamientasz odzewu a upa to chaslo Odpowiedz Link
liberum_veto Re: kabaret Zdechła Gęś 01.10.07, 06:23 Re: linki proukrainka 30.09.07, 18:45 Odpowiedz zebys ty mial takie iq jak ja bylo by swietnie ty umiesz doczepic sie jednego tematu i tylko to non stop piszesz a tak cie przerazil twuj portret psychologiczny w przedstawieniu mojego kabaretu ze go wycioles ty niejestes libetum vetto ty jestes tyran ,ty niewiesz co oznacza ten termin a za linka dzienkuje tyranie Odpowiedz Link
liberum_veto Re: kabaret Zdechła Gęś 01.10.07, 06:24 Re: vetto Autor: proukrainka 29.09.07, 22:23 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Vetto ,Vetto Cedant arma togae-niech ustompi orenz wobec togi. Odpowiedz Link
liberum_veto Re: kabaret Zdechła Gęś 01.10.07, 06:26 Re: ochotnicy do zabijania więźniów proukrainka 30.09.07, 16:47 Odpowiedz tie liberum jak tak chcesz sluzyc bushowi to jedz do iraku tylko szkoda bendzie jak cie w trumience przywioza no jest to pewien rodzaju sposub na slave na 12 min tylko ty glombiku niewidzisz jak nas usa traktuje jak szmaty ,miesko armatnie a ty widzisz tylko upa i upa i dupa sluchaj no jak tak chcesz sluzyc to morze mnie bendziesz sluzyc przynajmniej zycia nie stracisz a kto wie u mnie w sluzbie tez slava morze byc Re: ochotnicy do zabijania więźniów mat120 30.09.07, 17:52 Odpowiedz Proukrainka napisał: "> morze mnie bendziesz sluzyc przynajmniej zycia nie stracisz a kto wie u mnie w sluzbie tez slava morze być" Nie wierz Liberum temu dUPAcowi:) fotoforum.gazeta.pl/3,0,778178,2,48.html Re: ochotnicy do zabijania więźniów proukrainka 30.09.07, 16:56 Odpowiedz Teletubisie rznijcie wszechpolakow w dupala !!!!!!!!!! liberum niech slucha i czyta zydkow to go na manowce wyprowadza i zydki sprzedadza ,wczesniej go obzezaja Odpowiedz Link
liberum_veto Re: kabaret Zdechła Gęś 01.10.07, 06:29 Re: gorliwi słudzy Hitlera proukrainka 29.09.07, 18:37 Odpowiedz Polacy wierne slugi usa polscy zolnieze na uslugach Busha polskie zycie odemy usa i bushowi polski rzond sprzedal swuj kraj TO JEST TERAZ NALEZY ZYC TYM CO JEST teraz rodzi sie w mekach chistoria na nowych kartach RP ile mozna rozpisywac sie o historji z przed 80 lat ? morze chcesz podyskutowac o 15 w o 2 RP kto bronił granic rp kto odawal swoje zycie ,kto Tatyara bil? Adzienki komu Polska podbila Moskwe ? a ty znasz tak swietnie historie to napewno to wiesz co ? Re: gorliwi słudzy Hitlera wianuszek_kresowy 29.09.07, 23:51 Odpowiedz Prosze ne j.....c muzgow mlodym Polakom ochotnicy do zabijania więźniów liberum_veto 30.09.07, 07:00 Odpowiedz Moim zdaniem, lepiej chyba służyć Bushowi niż być ochotnikiem do zabijania więźniów w Auschwitz-Birkenau Michał Biranbaum Państwowego Auschwitz-Birkenau T. 54, s. 73 Warte obozu stanowili Niemcy, Litwini /jeszcze gorsi od Niemców/, oddziały węgierskich SS, Ukraińcy /ochotnicy do zabijania więźniów/. Odpowiedz Link
liberum_veto Re: kabaret Zdechła Gęś 01.10.07, 22:35 Re: kto chciał otruć Juszczenkę... Autor: proukrainka 01.10.07, 21:06 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz ty i kgb Odpowiedz Link