1-verba-veritatis 28.07.09, 12:22 Dziekuję adminowi za pozwolenie umieszczenie tego forum na moim , jako zaprzyjaznione.Zyczę rozwijania się i dobrego zdrowia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liberum_veto nowe forum: Odnajdźmy się, Kresowianie! 28.07.09, 18:53 Witam serdecznie i życzę powodzenia. Polecam nowe forum forum.gazeta.pl/forum/f,91473,Odnajdzmy_sie_Kresowianie_.html chociaż z tzw. mieszanymi uczuciami... Nie jestem zwolennikiem formuły forum zamkniętego. Nie wróżę powodzenia. Forum PU jest otwarte, a i tak pisuje tu niewiele osób. Obawiam się, że na forum zamkniętym będziesz pisała sama do siebie. Ale, co kto lubi... Odpowiedz Link
1-verba-veritatis Re: nowe forum: Odnajdźmy się, Kresowianie! 28.07.09, 22:16 To świadczy, że wciąz jest to walka z wiatrakami.Zapewne będę opisywac wspomnienia jakie przyszło mi zapamietać od bliskich i znjomych kresowian.Jednak dziękuję. Odpowiedz Link
liberum_veto (Brak) Seks(u) w małżeństwie 29.07.09, 17:51 Skoro już jesteśmy przy kategorii fora towarzyskie, to rekordy popularności bije tam forum (Brak) Seks(u) w małżeństwie forum.gazeta.pl/forum/f,15128,_Brak_Seks_u_w_malzenstwie.html Pajonujące tematy * zdradzać dyskretnie * po czym poznać że kobieta zdradza? * Kochanie chyba Cię zdradzę... * wzwód * doprawiłam rogi i na dobre mi to wyszło * męskie myślenie kutasem i kobiece myślenie macicą * męski orgazm * wzajemna masturbacja * Jak zlikwidować ochotę na seks u faceta? - pilne i absolutny hicior * Gdy jemu nie staje... Odpowiedz Link
1-verba-veritatis Re: (Brak) Seks(u) w małżeństwie 30.07.09, 21:28 Cóż liberum? Na desperatów nie ma sił.Pan Bóg z pewnością u mieścił im rozum między nogami. Odpowiedz Link