nowiniak 21.12.14, 15:14 otyła inwalidka szuka opiekuna do pomocy przy prowadzeniu wózka inwalidzkiego tylko z W-wy lub bliskich okolic za rozsądną cenę.Kontkat ze mna - tel.794-597-093 .Lub mailem-renatabrodzinska@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koala117 Re: opiekun 23.12.14, 14:07 Szanowna Pani, można w najbliższym Ośrodku Pomocy Społecznej zgłosić fakt potrzeby pomocy dwa razy w tygodniu po dwie godziny. Wtedy wyznaczą Pani opiekuna lub opiekunkę za niewygórowaną cenę {w zależności od dochodów}.Czas i częstotliwość opieki można ustalić indywidualnie według Pani potrzeb. Taki ktoś może pomóc w spacerze jak i w innych sprawach codziennych, np. sprzątanie. Odpowiedz Link Zgłoś
runday Re: opiekun 23.12.14, 14:21 Z Ośrodka Pomocy Społecznej przyślą jakąś niewykształconą emerytkę, często też niepełnosprawną. Daleko popcha ona wózek? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick A jakie wykształcenie jest potrzebne do pchania 23.12.14, 18:39 wózka? "Niewykształcona emerytka, często też niepełnosprawna", czyli wedle runday najniższa forma życia? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: opiekun 25.12.14, 19:34 Daleko popcha ona wózek? Ciekawe, jakie wykształcenie ma autor tak zbudowanego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
nowiniak Re: opiekun 24.12.14, 22:20 Byłąm tam i przysłali mi opiekunke na 2-3 razy w tygodniu ale tylko do pomocy w mieszkaniu!a ja potrzebuję meżczyznę do pchania mnie wóżkiem.Jestem dość ciężka i kobieta nie da rady! Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: opiekun 25.12.14, 19:33 A mówiłaś im, że potrzebujesz silnego mężczyzny do pchania wózka? W ogóle mają taką ofertę? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: opiekun 26.12.14, 00:31 nowiniak napisał: > nie mają! To do d...y z nimi. Bądź uprzejma sprecyzować, co oznacza "rozsądna cena", bo wbrew pozorom nie jest to pojęcie uniwersalne. Coś, co dla ciebie jest ceną rozsądną, dla opiekuna może nią nie być, i odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś