dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 17.09.26, 20:30 Taxi merc chłopie czemu nie jeździsz za mną taksóweczką trasą co ten ciul? Nie krępuj się. Co tak słabo na motorach dziś?tylko trzech rano i zadnego wieczorem. Do roboty śmiecie. Uber zasuwał wieczorem pod mój blok Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 17.09.26, 20:35 I dwoch debilków trzeci w oddali.jeden po drugim. A wieczorem warowali w autku w miejscu x, kolejny zasuwał rowerem po to by pedałek z Chopina 26b mógł wyjść mi na spotkanie - znów zapie...ł z pieseckiem w niebieskiej cuchnacej szmacie. Chłopie zawał se hu ja i try śnij w obcyt swego piesecz ka. Nie mosz innych szmat? Przy śmietniku na Okrzei leżą Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 18.09.26, 21:30 Pażdziorek oficer prasowy wbił dziś DO BIEDROBECZKI do sklepu po 2 minutach mojego wejścia hah na co? Na lodzika, którego ostatecznie nie kupil haha wszedł poŚpiesznie, znalazł sobie cel pomacać lodzika i wyjść bez lodzika. Łukaszek cza było wejść do netto do MARIUSZKA OCHRONIARZA ZROBIŁ BY CI NA ZAPLECZU Z POLEWĄ ŚMIETANKOWĄ A NAWET z podwójną CZEKOLADOWĄ PATRZĄC NA JEGO stare ZWIERACZE. Na drugim foto tępy Mariuszek któremu krótka pała stanęła znowu. Mariuszek następnym razem tępy dzbanie załaduje koszyk na full i zostawię, byś stary śmieciu miał co robic Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 18.09.26, 21:33 Łukaszek może ty chłopie sprawdzasz czystoć tych lodówek? No z całą pewnością są bardziej czystsze od tego syfu na komendzie Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 18.09.26, 21:44 Łukaszek ten co wbił do żabci po fajki to też od was? Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 18.09.26, 21:37 Co tak słabo na motorkach z rana nie wyrobili się tępe fjuty haha za to po 18tej czterech fjutów plus ten w Blue autku zamieszczonym już na tej stronie. Zapie...ł znów. Kulawej się znów pogorszyło? Te ona taka yebnięta jak jej matka z Alzheimerem Odpowiedz Link Zgłoś