gosiaw27 02.10.07, 22:27 Mam umiarkowany stopień niepełnosprawności ze względu na chore nogi i kręgosłup.Brałam już dofinansowanie z PFRON-u na zmywarkę i teraz też chcę składać wniosek tylko nie wiem na co jeszcze mogę.Proszę o podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobrakobieta3 Re: Bariery techniczne-PFRON-pytanie 03.10.07, 22:13 Hmm..., chyba trochę odwracasz kolejność... Składaj na to, co jest akurat Tobie potrzebne. Jeśli potrzeb nie masz - korzystanie z dofinansowanie nie jest obowiązkowe... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaw27 Re: Bariery techniczne-PFRON-pytanie 05.10.07, 19:37 Chciałaby się tylko zorientować jaką mam możliwość skorzystania z pomocy finansowej oferowanej przez pfron,w moim mieście jest prowadzona polityka dezinformacji w tutejszym oddziale pfronu. Odpowiedz Link Zgłoś
mietek_novak Re: Bariery techniczne-PFRON-pytanie 08.10.07, 15:41 nie ma zamkniętego katalogu przedmiotów; to cpr decyduje o przyznaniu bądź nie dofinansowania na konkretny cel Odpowiedz Link Zgłoś