Dodaj do ulubionych

suszarka ścienna

25.10.10, 10:01
Ktoś ma w łazience suszarkę sznurkową, zwijaną tego typu:

allegro.pl/suszarka-lazienkowa-rollquick-leifheit-i1262111736.html
nie mam możliwości zawieszenie suszarki na suficie więc szukam innych rozwiązań.
Obawiam się czy te sznurki wytrzymają ciężar mokrych ubrań, czy taka suszarka jest skuteczna
Obserwuj wątek
    • horpyna4 Re: suszarka ścienna 25.10.10, 11:05
      Jak dla mnie to taka suszarka jest do niczego. Powinna być możliwość podnoszenia i opuszczania.

Istnieją suszarki z opuszczanymi prętami do mocowania wysoko pod sufitem, ale na ścianie.
      • b-b1 Re: suszarka ścienna 25.10.10, 11:27
        To już chyba ta praktyczniejsza:
        allegro.pl/suszarka-lazienkowa-sufitowa-scienna-1-1-8nowosc-i1280965210.html
    • allija Re: suszarka ścienna 25.10.10, 11:24
      nie wytrzymaja. To suszarka podręczna, do lekkich rzeczy, nie wytrzyma ciężaru np. upranych ręczników.
      • malgosia.w Re: suszarka ścienna 25.10.10, 11:30
        dzięki, nie wiedziałam że taką opuszczaną można zamontowac też na ścianie
        • zla_wiedzma Re: suszarka ścienna 25.10.10, 12:00
          Mam dokładnie taką samą. Kwestia dobrych kołków mocujących i wytrzyma ja wieszam mokre kurtki do odcieknięcia itp. Używam ok.8 lat i sobie chwalę...
          • aksamitka0 Re: suszarka ścienna 26.10.10, 09:26
            Też mam taką suszarkę. Wystarczy dobrze zamontować. Dwa cieżkie prania wieszam i nigdy nic się nie stało. Suszarka ma plus za możliwość złożenia i widać tylko panel oraz jeden minus, pranie wisi nisko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka