mama.rozy 21.12.10, 15:34 z gatunku absurdalnych tematów właśnie przed moim domem jedyny nasz gospodarz posiadający konia wyciągał tymże koniem samochód z zaspy) samochód doczepiony był linką do wozu,który ciągnął koń... koń ponad wszystko Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brattby Re: nowa era;) 21.12.10, 15:40 buahaha! kiedyś jak będę miała domek na pewno sprawię sobie konia! Miłe, mądre, kochane zwierzę, można pojeździć, hipoterapia końską miłością i do tego samochód z zaspy wyciągnie! Świetne ja mam tylko posokowca pełnego niespożytej energii, ale i mały samochód, to może by wyciągnęła Odpowiedz Link
mama.rozy Re: nowa era;) 21.12.10, 15:57 nie powiem,super pomysł ja mam w końcu pięc psów,może je do czegoś zaprzęgnę i zarobię grube miliony Odpowiedz Link
irenazu Re: nowa era;) 21.12.10, 15:58 Niestety,chociaż mam domek to jednak na konia nie mam szans.A szkoda,bo to moje ukochane zwierzę.Ale jak dziś trafię kumulację to będzie koń,albo i dwa coby smutno mu nie było.Nie ma to jak koń.Ale ten najprawdziwszy,nie mechaniczny. Odpowiedz Link
mm1501 Re: nowa era;) 21.12.10, 16:14 Mój sąsiad ma nawet 2 konie i 3 w drodze i nie ma co z nimi robić, możne ktoś chętny. Tylko to takie "pociągowe" konie. Swoja droga mój syn uwielbia przejażdżki furmanką Odpowiedz Link
smartlive Re: nowa era;) 21.12.10, 17:25 konie polecam, nasze własne kuce pieknie ciągną sanie pogoda na kulig idealna! Odpowiedz Link
mama.rozy Re: nowa era;) 22.12.10, 11:22 jak tak wczoraj wieczorem patrzyłam na ludzi,którzy odkopywali swoje samochody spod śniegu(mieszkam przy takim parkingu,gdzie rano ludzie zostawiają samochody i wieczorem je odbierają),to aż mi ich żal było. facet z koniem mógłby sporo zarobic Odpowiedz Link