madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.13, 18:19 Jakiś facet biegnie za jakąś babą i wali ją dechą po głowie. Inny gość, który to widzi mówi do niego: - Co ty człowieku wyprawiasz?! - To moja teściowa! - No to kantem ją, kantem! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.13, 18:19 Przychodzi pijany zięć do domu i zastaje w drzwiach swoją teściową z miotłą, więc pyta: - Mamusia sprząta, czy odlatuje??? Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.13, 18:20 W sądzie: - Dlaczego uderzył pan teściowa nogą od stołu kuchennego? - Wysoki sądzie, nie miałem siły żeby podnieść cały stół. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.13, 18:20 Teściowa leży na łożu śmierci, powoli, ale miarowo oddycha, a przy łożu czuwa zięć. Nagle do pokoju wpada mucha, zaczyna sobie fruwać i brzęczeć, teściowa zaczyna wodzić wzrokiem za tą muchą, na co zięć mówi: - Mamusia się nie rozprasza.. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.13, 18:20 Teściowa podarowała na Gwiazdkę zięciowi 2 krawaty . Zięć, chcąc sprawić jej przyjemność, ubrał jeden z nich. Oburzona teściowa: - A co, drugi ci się nie podoba? Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.13, 18:21 - Jak długo można patrzeć na teściową z przymróżeniem oka? - Dopóki szczerbinka z muszką sie nie zejdą... Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.13, 18:21 -Tatusiu, dlaczego babcia biega zygzakiem po ogrodzie? -Dla ciebie babcia a dla mnie teściowa. Nie pytaj głupio, tylko podawaj naboje... Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.13, 18:22 Po latach spotkało się trzech przyjaciół z liceum. Chcąc, nie chcąc rozmowa zeszła na teściowe. - Ja - mówi ten, który skończył medycynę - załatwię gdzieś cyjanek i dodam mojej do kawy. Ten po politechnice, zapodaje swój pomysł : - Wezmę pożyczkę, kupię mojej Renault Clio i przetnę przewody hamulcowe. Niech się rozwali na drzewie. Gość z klasy sportowej, którego losy rzuciły na AR, mówi : - A ja kupię dwadzieścia tabletek Ibupromu, wezmą to wszystko do gęby, przeżuję, zrobię z tego kulę, wysuszę ją w mikrofali, i zostawię na stole w kuchni. - Ale po co ? - pytają koledzy - Wejdzie ta stara raszpla do kuchni, zobaczy kulę i powie " Ale wielka tabletka Ibupromu". A ja wtedy wypadnę z łazienki i walnę ją siekierą w plecy... Odpowiedz Link
cirano Re: Dowcipy o teściowej 05.03.13, 18:29 A jo niy dom na moja tesciowo nic zlego pedziec. Robotno, czysto, chyntno do pomocy, a zrobiyla ino jedyn feler. Urodziyla i wychowala moja prziszlo, bylo. Pieronowego flyjta i lynia Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.13, 22:34 No cóż nie każda teściowa jest taka straszna jak ją w dowcipach malują. Odpowiedz Link
balzack Re: Dowcipy o teściowej 10.03.13, 10:35 Mojej teściowy już ni ma, dość wczas i sie umarło. Ale to tyż była dobro kobita. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.13, 18:22 W zoo facet od czyszczenia klatek zwierzecych podbiega do jakiegos kolesia i woła: - Prosze Pana proszę szybko iść za mną!!! - Co sie stało? - Tygrys napadł na pana tesciową - Sam napadł niech sie sam broni! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.13, 18:23 Festyn. Starsza pani korzysta z usług jasnowidza. Obok wypełnionego magią namiotu stoi zięć i popija piwko. Seans się kończy, zasłona się uchyla, kobieta wyraźnie poruszona podchodzi do mężczyzny. - O mój Boże... ty wiesz, właśnie się dowiedziałam, gdzie, kiedy i na co umrę! Otóż... - Nie, nie, nie - przerywa jej zięć. - Niech mamusia nie mówi, mamusia mi kiedyś zrobi niespodzinakę. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.13, 18:24 Tesciowa chciala sprawdzic swoich trzech zieciow. Poszla do domu jednego z nich, wchodzi do studni i krzyczy: - Ratunku! Pomocy! Topie sie! Ziec wybiega i wyciaga tesciowa. - Jutro bedzie czekala na ciebie nagroda. I jutro rano, przed domem stoi nowiutki Fiat 126p z tabliczka, na ktorej napisano: "Dla kochanego ziecia - tesciowa". Idzie do domu drugiego ziecia, wchodzi do studni i krzyczy: - Ratunku! Pomocy! Tone! Ziec ja wyciaga, a ona na to: - Jutro bedzie nagroda. I nazajutrz przed domem stal nowiutki Fiat 126p z tabliczka, na ktorej napisano: "Dla kochanego ziecia - tesciowa". Idzie do trzeciego, wchodzi do studni i krzyczy: - Ratunku! Na pomoc! Tone! Ale ziec nie przyszedl i tesciowa utopila sie. Nazajutrz przed domem trzeciego ziecia stoi nowiusenki Mercedes z tabliczka, na ktorej napisano: "Dla kochanego ziecia - tesc". Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.13, 18:24 Do celi wchodzi nowy więzień. Współwięzień pyta: - Słuchaj, ile dostałeś? - Piętnaście lat. Za pomoc medyczną. - Jak to za pomoc medyczną? - Teściowa miała krwotok z nosa, a ja jej założyłem opaskę uciskową na szyję Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.13, 18:25 Panie doktorze, co nocy śni mi się koszmar - Niech pan opowie - Moja teściowa ucieka przed krokodylem. Niech pan sobie wyobrazi: te wyłupiaste ślepia; zakrzywione, wystające zęby; zieloną skórę; wszędzie brodawki... - Brrr, faktycznie, straszny obraz... - ...a krokodyl wygląda jeszcze gorzej! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.13, 18:25 Kupował facet od rolnika chałupę nad jeziorem. I pyta go: - Panie, a jak tutaj z komarami? - Noooo... czasem są, ale my znaleźliśmy sposób! - Tak? Jaki? - Nooo.... sadzamy teściową na ławeczce przed chałupą i smarujemy jej twarz miodem. I te komary lecą do niej i jest spokój! - Ale ona się przecież zadrapie na śmierć! - Nieeeee... jest sparaliżowana... Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.13, 18:26 - Tej nocy śniło mi sie, że moja teściowa umarła. - Ale przecież, ty nie jesteś żonaty! - Wiem, ale mimo wszystko i tak miałem przyjemność Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.13, 18:26 Rozmawia dwóch kolegów: - Podobno przestałeś pić? - To dzięki teściowej, stale widziałem ją potrójnie Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.13, 18:27 - Teściowa przez zupełny przypadek zajrzała na wystawę żmij. - I co? - Zdobyła Grand Prix. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.13, 18:27 Po burzliwej kłótni małżeńskiej: - Jeszcze dzisiaj wyjeżdżam do mamusi i możesz być pewny, że wrócimy! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.13, 18:28 Do zakładu pogrzebowego wchodzi mężczyzna. Rozgląda się, wyraźnie zastanawiając się nad kupnem trumny. Podchodzi do niego własciciel zakładu i pyta o życzenia klienta. - Wie pan, tesciowa zmarła i muszę ją pochować. Właściciel pomyslał: "dobry zięć - dobry klient" i zaproponował: - Mamy trumny dębowe, full wypas, z klimą na zyczenie w dobrej cenie 12000 zł. - Oj drogo!!!! - W takim razie sosnowe, prosta wersja, ale bardzo elegancka za 3400. - Oj drogo!!!! - To może nie drewniana, a gipsowa. Nie tak ładna jak poprzednie, ale także popularna. Cena 1200. - Oj drogo!!!! - Wie Pan, przy kremacji stosujemy trumny kartonowe - 300 zł - Oj drogo!!!! - Panie!!!! Przynieś pan teściową!!!! Dokręcimy uchwyty za 35 Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.13, 18:28 Józek biegnie do sąsiada i krzyczy! - Szybko, szybko pożycz mi dwa wiadra wody! - A co się stało? - Teściowa wpadła mi do studni! - No i co? - No i głowa jej wystaje! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.13, 18:29 Rozmawia dwóch kolegów : - Co robiłeś na wakacje w tym roku? - Byłem z żoną dziećmi i teściową nad morzem! - A po co teściową brałeś? - Żeby się do piachu przyzwyczajała! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.13, 18:29 Przy automacie telefonicznym stoi facet, trzyma słuchawkę przy uchu i milczy. Za nim zebrała się już spora kolejka. Wreszcie jakaś kobieta go szturcha: - Niech pan już zwolni ten automat! Już od 20 minut trzyma pan słuchawkę i jeszcze ani słowa pan nie powiedział! - Bo ja dzwonię do swojej teściowej, proszę pani. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.13, 18:30 Pacjent opowiada psychiatrze o swoich snach. - Co noc prześladuje mnie ten sam koszmarny sen. Śni mi się, że po mieszkaniu goni mnie teściowa z krokodylem na smyczy. Widzę te wielkie żółte oczy, chropowate czoło, ostre zęby... - To rzeczywiście straszne... - przyznaje psychiatra. - Tak, a krokodyl wygląda jeszcze gorzej. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.13, 18:33 Idealne imie dla teściowej to Tamara. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 26.10.17, 00:35 Zięć do teściowej wybierającej się w podróż. — Niech kochana mama nie bierze z sobą zegarka. — Dlaczego? — Bo w razie spotkania się pociągów zegarek mógł by się uszkodzić. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 27.11.17, 22:09 - Muszę powiedzieć, że moja żona jest wspaniała! - oświadcza Rozenbaum, na przyjęciu urodzinowym małżonki. Matka odciąga go na bok i mówi: - Jak mogłeś powiedzieć, że ta twoja ruda, wredna wiedźma jest wspaniała? - Ależ mamusiu, ja nie powiedziałem, że jest wspaniała. Ja powiedziałem, że muszę tak powiedzieć. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 30.06.18, 20:21 - Daniel, co z tobą? Podobno już czwarty raz się rozwiodłeś. Naprawdę wszystkie kobiety są takie kapryśne? - Nie? tylko mama. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o teściowej 05.03.13, 18:33 Dzwoni telefon... Facet podnosi słuchawkę i słyszy: - Mamy twoją teściową. Okup wynosi 100 tys. dolarów. - A jak nie zapłacę? - To ją... sklonujemy! Odpowiedz Link