madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 13.10.21, 12:51 PIERWSZE NOWE TABLICE JUŻ ZAMONTOWANE - www.infokatowice.pl - 13.10.2021 Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 22.05.22, 13:10 Właśnie dostałam ataku dzikiego śmiechu patrząc na reklamę faceta gadającego z ....protezą zębową. Szkoda że jej nie trzymał w ręku jak w słynnej scenie z Hamleta. Zamiast być albo nie być winno być: - Żreć albo nie żreć... Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 18.04.23, 23:15 KONIEC Z REKLAMAMI NA MIEJSKICH BUDYNKACH - Radio Eska - 18.04.2023 Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 16.03.24, 18:14 W reklamach aktorzy często prezentując produkt, zużywają go dwukrotnie więcej, niż jest to konieczne. Przez to wyrabiają w konsumentach przekonanie, że też nie powinni żałować sobie promowanego specyfiku. Oczywiście zachęcenie do podwójnego zużywania podyktowana jest ekonomią, czyli chęcią szybszej sprzedaży kolejnego opakowania oferowanego towaru... Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 24.01.15, 23:40 KONTROWERSYJNA REKLAMA PEWNEJ APTEKI Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 24.01.15, 23:44 MAM DOŚĆ PCHAJĄCYCH SIĘ WSZĘDZIE REKLAM Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 24.01.15, 23:47 CZY REKLAMY TELEWZYJNE PONIŻAJĄ KOBIETY Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 24.01.15, 23:50 OGŁASZAM RANKING NA NAJGŁUPSZĄ REKLAMĘ Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 24.01.15, 23:52 STULETNIA REKLAMA CZY KOGOŚ WAM NIE PRZYPOMINA Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 24.01.15, 23:54 MOIM ZDANIEM NAJLEPSZA REKLAMA W OSTANIM CZASIE Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 24.01.15, 23:56 REKLAMA ZNANEJ FIRMY POWODUJE U MNIE GORĄCZKĘ Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 24.01.15, 23:59 TE DZISIEJSZE REKLAMY MNIE WNERWIAJĄ Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 25.01.15, 00:01 TO JEST CHYBA NAJGŁUPSZA REKLAMA JAKĄ UDAŁO MI SIĘ OBEJRZEĆ Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 25.01.15, 00:16 REKLAMY PEŁNE SEKSU, KTÓRYCH NIKT NIE OGLĄDA Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 25.01.15, 00:19 KONTROWERSYJNA REKLAMA PIZZY HAT Z SOSNOWCEM W TLE Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 25.01.15, 00:21 WPADKA W REKLAMIE KUCHENNYCH REWOLUCJI DLA MNIE NIE DO PRZYJĘCIA Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 26.01.15, 00:15 JESTEM STARA A DAŁAM SIĘ NABRAĆ NA PASCALA Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 31.01.15, 22:31 W związku ze zmianą ustawy firmy ubezpieczeniowe wprowadziły nową ofertę - zasiłek pogrzebowy - i w tym względzie wzięli się za tak zwaną agresywną reklamę. Denerwuje mnie to, że te reklamy mało tego, że agresywne to jeszcze wchodzą w dość osobistą sferę naszego życia...bo przedstawione są sytuacje związane ze stratą kogoś bliskiego. Chociaż reklama przekonuje nas, o czymś zupełnie innym. Uważam, że brak tutaj jakiegokolwiek wyczucia takiej sytuacji. Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 25.08.16, 14:32 No cóż...zdziwiałam się, gdy w środki forum włączyła mi się jakaś reklama - sprytnie, bo o mało co w nią nie kliknęłam. Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 30.11.17, 00:56 Od lat nie konsumują produktów pewnej znanej i agresywnej w prezentowaniu swoich reklam (chodzi mi o to że potrafią puścić osiem do dziesięciu reklam jedną za drugą, co we mnie budzi agresję). Ale to nie znaczy, że będę latać po sklepach i wyrywać ludziom towar - bo ja nie! Niech ludzie robią co chcą. Muszę przyznać, że moja koleżanka też zrezygnowała. Produkty może i są dobre ale przypadkiem dowiedziałam się, że ta firma okłamywała klientów w kampanii reklamowej i nie tylko. Dodam, że ta firma ma na swoim koncie już kilka kar za podawanie nieprawdy. Być może nie stosują już takich praktyk ale niesmak pozostał. Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 22.03.18, 21:39 1. Facet, który przychodzi kupić samochód "bez głowy" Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 08.09.25, 10:38 A dzisiaj tutaj co chwila pcha mi się jakieś g...g...firmy. Już kilka razy klikłam przez pomyłkę. Gdyby firma nie była g...to nie robiłaby aż tak agresywnej reklamy. I tyle w temacie. Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 16.03.26, 23:52 A pewna Chińska firma to już przebija wszystko. Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 16.03.24, 18:14 Ludzie są nieco leniwi i nie chce im się podejmować zbędnego trudu podczas zakupów. W związku z tym, wielu towarów nie wyjmuje się z opakowań zbiorczych, licząc na to, że klientowi nie będzie chciało się go otwierać i zdecyduje się na zakup dużej paczki. Najczęściej w ten sposób postępuje się napojami (od wody mineralnej po piwo) Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 16.03.24, 18:16 Produkty w wersji dla pań mogą być nawet o 7% droższe niż te przeznaczone dla panów! Najczęściej miedzy nimi jedyną różnica jest kolor, dlatego marketingowcy mówią o tym zabiegu „różowy podatek”. Dedykowanie produktów płciom ma podkreślić ich poczucie wyjątkowości, dlatego kobiety są gotowe zapłacić więcej, aby mieć coś, co reklamuje się jako zaprojektowane specjalnie dla nich Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 10.04.15, 20:07 REKLAMA NA OGRODZENIU CMENTARZA EWANGELICKIEGO NA FRANCUSKIEJ - Gazeta.pl - 10.04.2015 -- ********* Odpowiedz Link