Gość: Jolek IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 22:30 Jestem facet, ale chce byc baba chce kupic sobie hormony na urost piersi ludzie co mam zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tassman Hormon 06.12.01, 08:02 Gość portalu: Jolek napisał(a): > Jestem facet, ale chce byc baba > chce kupic sobie hormony na urost piersi > ludzie co mam zrobic? ********************** duzo sie módl -tylko to ci pozostało..... tassman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Kobiecy Hormon IP: 10.17.10.* 06.12.01, 09:36 to sa estrogeny. ale radze ci porozmawiac najpierw z lekarzem o tym problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.depko Re: Kobiecy Hormon 19.12.01, 00:27 Zastanów się 10 razy nad tym dlaczego chcesz to zrobić. Gdy będziesz już przekonany skonsultuj się z psychologiem, seksuologiem i psychiatrą. Niech poznają Twoją motywację. Zastanów się razem z nimi czy nie zrobisz sobie w ten sposób krzywdy. Po kuracji hormonalnej nie musisz wcale zaakceptować siebie takim, jak sobie teraz wyobrażasz, że będziesz. Gdy wszyscy specjaliści przekonani będą o zasadności Twojej decyzji wypiszą Ci receptę na terapię hormonalną. Odpowiedz Link Zgłoś