madohora Re: Wpadki słowne II 16.02.13, 23:18 Ostatnio miałam trochę czasu do odjazdu autobusu i wstąpiłam do MC Donalda na kawę. Do Przyszła tam babcia z może 3,5 - 4 letnim wnuczkiem. Chciała mu zrobić przyjemność i kupiła jakieś jedzenie i coś do picia. Po czym mały odzywa się na całą restaurację: - Ja tego nie będę jadł! Bo to jest niezdrowe! Masz ci los babciu Odpowiedz Link
madohora Re: Wpadki słowne II 02.03.13, 12:45 Dokładnie w Walentynki uciekł mi autobus a jako, że następny miałam dopiero za godzinę (słynna, bezsensowna przerwa do 13:00) weszłam do MC Donalda. Wybrała się tam babcia z wnuczkiem. Kupiła mu jakieś jedzenie i jakieś picie. Po czym mały (ok. 4 latka) pooglądał to wszystko i wypalił: - Nie będę tego jadł bo to jest niezdrowe! Odpowiedz Link
madohora Re: Wpadki słowne II 16.04.13, 11:11 - Co to jest pustelnik? - Pustelnik to jest taki facet co siedzi w kartonie, cierpi i się cieszy że cierpi Odpowiedz Link
madohora Re: Wpadki słowne II 30.01.15, 22:30 Nie tak dawno opowiadałam coś dość podekscytowana i w pewnym momencie powiedziałam: A ja sobie teraz przypomniałam, że o tym zapomniałam Odpowiedz Link
madohora Re: Wpadki słowne II 30.01.15, 22:30 Okazuje się, że ja jestem szalenie niebiezpieczna dla otoczenia: W niedzielę jechałam w autobusie, jak wiadomo padał deszcz, było wilgotno i w pewnym momencie jakiś owad - nie wiem czy taka mała muszka czy komar - zaczął mi latać koło ust. Chciałam go jakoś odgonić i gdy wykonałam znaczący ruch ręką...uderzyłam (na szczęście lekko) w twarz pana na siedzeniu obok mnie. Odpowiedz Link
madohora Re: Wpadki słowne II 03.02.15, 08:44 Wypowiedź w jednym z "dzienników" "Bo termin tej sprawy leci od złożenia wszystkich wymaganych dokumentów". Termin "biegnie" Odpowiedz Link
madohora Re: Wpadki słowne II 03.02.15, 08:44 Jeden z moich szefów miał zwyczaj mówić: Proszę mi wygotować tę decyzję Odpowiedz Link
madohora Re: Wpadki słowne II 03.02.15, 08:45 Moja koleżanka czasem odpowiadała pod nosem - nie mogę bo brakło wrzącej wody Odpowiedz Link
madohora Re: Wpadki słowne II 03.02.15, 08:46 W pewnej instytucji: Nie uwzględniliśmy tych wyjaśnień, bo były napisane odręcznie Odpowiedz Link
madohora Re: Wpadki słowne II 03.02.15, 21:14 Dzisiaj byłam mimowolnym świadkiem takiej rozmowy "No bo wiesz i on grał w tenisa i uderzał tą piłką o mur. I wyobraź sobie "gynał" w moje okna" Odpowiedz Link
madohora Re: Wpadki słowne II 08.02.15, 12:28 Autentyk: Rozmawiam kiedyś z moim znajomym. I mówię do niego: - Wiesz, w końcu spotkam się w X w realu Na co mój znajomy ze zdziwieniem: - A to on nie może przyjechać do Mysłowic? (dla nie zorientowanych w Mysłowicach jest sklep Real) Odpowiedz Link
madohora Re: Wpadki słowne II 12.04.15, 22:55 Ostatnio mój tato do mojej mamy - a może zjemy sobie bułkę z pasztetem, bo właśnie przyniosłem świeże żymły!!! Odpowiedz Link
madohora Re: Wpadki słowne II 06.05.15, 19:46 Przy okazji "Koszmaru" miałam niezły niezły ubaw. Pani prowadząca mówi w pewnym momencie - "Bo najciekawsze są oczywiście legendy opowiedziane przez żywych". Co prawda mam pewne zdolności para - nienormalne ale jeszcze mi się nie zdarzyło aby martwi opowiedzieli mi jakąś legendę. Nawet we śnie. Odpowiedz Link
madohora Re: Wpadki słowne II 31.03.17, 23:40 Znajoma moich rodziców do hydraulika: - Ja się kładę a pan niech robi swoje Odpowiedz Link
madohora Re: Wpadki słowne II 22.03.18, 18:25 Kiedyś wybrałam się tam ze znajomym. Mieliśmy problem z zaparkowaniem samochodu. Mój znajomy zaczepił jakiegoś gościa, który tam pracował i mówi do niego tak: - (...) bo ja chciałem tej pani pokazać coś w krzakach Mina pana robotnika bezcenna A jak macie "kosmate myśli" to szukaliśmy kapliczek i jakiegoś krzyża. Znaleźliśmy ale nie jesteśmy pewni czy to jest akurat ten krzyż. Odpowiedz Link
madohora Re: Wpadki słowne II 04.06.18, 14:58 Ostatnio, gdy byłam w kościele za mną siedziała tak na oko 3-4-letnia dziewczynka. Cały czas dość gorliwie się modliła ale jeszcze nie wszystkie słowa wypowiadała wyraźnie, zwłaszcza te trudniejsze. W pewnym momencie bijąc się w piersi (widziałam kątek oka) zawołała głośno i wyraźnie na cały kościół: - PANIE! NIE JESTEM GŁODNA! Odpowiedz Link
madohora Re: Wpadki słowne II 07.06.18, 22:08 Myślałam że już nic mnie nie zaskoczy. A tutaj proszę: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ www.demotywatory.pl Odpowiedz Link
madohora Re: Wpadki słowne II 10.06.18, 17:10 Dzisiaj oglądałam relację ze skoków przez przeszkody. W pewnym momencie dziennikarz mówi: - Jedzie na koniu holenderskiej rasy - koń Prawidłowo powinno być - jedzie na koniu rasy holenderskiej Nie ma konia rasy koń! Odpowiedz Link
madohora Re: Wpadki słowne II 11.06.18, 23:26 Muszę uważać co mówię...dzisiaj rozmawiałam z ważną panią w ważnym urzędzie i w ważnej sprawie. Po czym mówię - "Bo ja mam dzisiaj taki zapieprz, że nie dam rady" (dobrze, że nie użyłam dosadniejszego słowa). Odpowiedz Link
madohora Re: Wpadki słowne II 13.06.18, 19:51 Dzisiaj zdenerwowała mnie moja znajoma. Po słownym wyżyciu się rzucam bluzga" A to h..!" Odpowiedz Link
madohora Re: Wpadki słowne II 19.06.18, 23:49 Trener spojrzał na zegarek, by dać swoim podopiecznym ostatnie dwie wskazówki Odpowiedz Link
madohora Re: Wpadki słowne II 20.06.18, 21:43 Ukraina tą czerwoną kartką pocięła sobie żyły Odpowiedz Link
madohora Re: Wpadki słowne II 28.06.18, 16:05 To nie jest śmieszne - ale przed chwilą dziennikarka stwoerdziła: "W wypadku dwie osoby zostały ciężko ranne, w tym jedna ofiara" Odpowiedz Link
madohora Re: Wpadki słowne II 26.12.18, 15:20 ZAPADNIĘTA STUDZIENKA ZMORĄ KIEROWCÓW - www.infokatowice - 26.12.2018 Odpowiedz Link
madohora Re: Wpadki słowne II 22.01.19, 01:36 Problem to gładki Zdublowały nam się wpadki Odpowiedz Link
balzack Re: Wpadki słowne II 10.02.19, 11:26 Proszę dokończyć "Goły jak święty" Mikołaj Odpowiedz Link
madohora Re: Wpadki słowne II 02.04.19, 01:02 Znajoma moich rodziców do hydraulika: - Ja się kładę a pan niech robi swoje Odpowiedz Link