IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 16:03
Ostatnio mój chłopak zaprosił do piwnic tego lokalu. Atmosfera,
jedzonko...Polecam! A chlopaka kocham jeszcze bardziej!
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: Kryjówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 17:51
      Byłam ostatnio w Kryjówce. Widać, że się starają. Super jedzonko. Super klimacik.
      • Gość: Asia Re: Kryjówka IP: *.ri.ri.cox.net 17.03.07, 01:51
        Ul Mickiewicza 19.
        Bylam tam kilka razy, nawet jeszcze wczesniej kiedy dzialalo tam "Bolero".
        Sympatycznie, naprawde milo a jedzonko pycha.
        Polecam.
    • Gość: pele Re: Kryjówka IP: *.ostnet.pl 30.03.07, 22:51
      lokal ok ale jedzenie srednie super jest w bistro i u turka
      • Gość: Daria Re: Kryjówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 18:03
        Nie ma lepszego miejsca i lepszego, normalnego jedzenia w Rzeszowie jak w Kryjówce. Do tego lokal jest super z obsługą. Na dole otwarte są od niedawna nowe sale. Można się w nich fajnie zaszyć (ukryć). Zresztą mają tam ciągle full ludzi więc chyba innym też smakuje. Ceny mają bardzo dobre - na kieszeń nawet tak oszczędnej studentki jak ja ;).
        Daria
        • Gość: lalala Re: Kryjówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 13:45
          ja tez polecam! szczegolnie pierogi podsmazane na zyczenie
          • Gość: mika Re: Kryjówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 17:50
            Kryjówka jest the best!
    • Gość: Aro Re: Kryjówka IP: 62.233.162.* 12.06.07, 03:43
      Ostatnio widziałem, że w podziemiach Kryjówki poszli z wystrojem we flamenco, tango i lekki hiszpański erotik. Ocena bdb+
      Mają tam dobrą pizzę i duży wybór potraw krajowej kuchni. Obsługa też miła (dziewuchy się starają - ciągle te same ale cóż... stabilność to też zaleta...) ;)
      • Gość: Marco Polo Re: Kryjówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 23:14
        Fajne laski na obsłudze... aż palce lizać... ;)
    • Gość: Student Re: Kryjówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 22:24
      Jestem studentem WSZ. Szukałem w okolicy rynku dobrych, tanich i smacznych obiadów. Sprawdziłemem i podpiuję się pod stwierdzeniem, że w Kryjówce jest najlepsza kuchnia, obsługa i klimat... A dziewczyny za barem są fajne i sexi (m.in.duże dekolty) ;)
      • Gość: Jola Re: Kryjówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 20:00
        www.kryjowka.eu
        Warto zobaczyć stronkę internetową Kryjówki...
        • Gość: ania Re: Kryjówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 00:02
          Mają tam świetną pizzę! Najlepsza w Rzeszowie.
          • Gość: Ani Re: Kryjówka IP: 195.248.247.* 30.01.08, 11:03
            bardzo smaczna, szkoda tylko, że sosy słabiutkie.
    • Gość: rafał Re: Kryjówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 16:05
      Wróciłem do Rzeszowa po studiach w Warszawie i jestem pod wrażeniem. Stolica to pustynia, Kryjówka to oaza...:)
      • Gość: graga Re: Kryjówka IP: *.centertel.pl 16.03.08, 16:12
        Rafał, a gdzie jest ta oaza?
        • Gość: rafał Re: Kryjówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 16:16
          niedaleko Rynku, na Mickiewicza
    • Gość: Monk Re: Kryjówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 00:53
      Kryjówka jest the best... tylko w porze obiadowej czasem trudno o wolne miejsce. A tak na marginesie pozdrawiam dziewczyny z obsługi ;). Monk
    • Gość: Ada Kryjówka się będzie powiększać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 00:24
      Chodzą słuchy, że Kryjówka niebawem będzie się rozbudowywać o kolejne pomieszczenia. Ale w którą stronę?
      W zasadzie to byłoby fajnie bo czasami trudno tam o wolne miejsce a jedzonko jest extra.
      Ada
    • Gość: rzesz Re: Kryjówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.08, 00:41
      frytki mają paskudne w bolero były dobre , chyba kroją jakies
      pastewne ziemniaki .
      • Gość: Mariusz Re: Kryjówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 02:08
        Jako właścicel Kryjówki zapewniam wszystkich naszych klietów, że frytki i potrawy przygotowywane w naszym barze-restauracji są z najwyższego rodzajów produktów (system HACCP)... a konkurencja niech się dalej uczy i wypisuje bzdury. Właśnie powiększamy salę konsumpcyjną na parterze (od 18 października). Mam nadzieję, że to rozładuje momenty braku miejsc. Pozdrwiam
    • Gość: ada Re: Kryjówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 21:48
      Nie jadłam lepszego jedzenia za takie pieniądze jak w Kryjówce i chyba ktoś pomylił lokale albo był pod "jakimś" wpływem.
    • Gość: Ala Re: Kryjówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 03:08
      Jadamy tam często pizzę. Polecam. Jest najlepsza w Rzeszowie.
      • Gość: bardo Re: Kryjówka IP: *.res.pl 22.01.09, 00:33
        tez zamawiałem pizze do domu i była wstrętna
        • Gość: Grzesiek Re: Kryjówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 01:42
          W Kryjówce na Mickiewicza nie dowożą pizzy do domów. Robią ją tylko na miejscu. To jakaś inna pizzeriakryjówka, która podszywa się pod tą z Mickiewicza. Miałaś chyba pecha. Oryginalna to: www.kryjowka.eu Sprawdź sama.
          • Gość: Piotr Trzeciak GV Podziękowanie za miłą i fachową obsługę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 22:49
            Dziękuję obsłudze Restauracji "Kryjówka" za przygotowanie świetnego obiadu dla pracowników naszej firmy obecnej na szkoleniu w Rzeszowie. Wiem, że termin uzgodniony był dosyć późno, dlatego jeszcze raz wielki szacunek za sprawną i profesjonalną obsługę.
            Pozdrawiam Piotr Trzeciak GV Polska.
            • Gość: Smak Strona internetowa Kryjówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 03:07
              www.kryjowka.eu
              • Gość: Kamil Re: Strona internetowa Kryjówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 23:58
                Szkoda, że Kryjówka jest zamknięta w niedzielę... W ten dzień nie ma gdzie jeść
                smacznie i w normalnych cenach na mieście...
                • Gość: kola Re: Strona internetowa Kryjówki IP: *.19.165.1.osk.enformatic.pl 28.10.09, 21:35
                  hehe, szkoda że wszystkie pochlebne opinie są wypisywane z jednego i tego samego
                  IP. Jedzenie przyzwoite ale nie ma szału. Są w Rzeszowie lepsze zarówno pod
                  względem cenowym jak i jakościowym bary domowe - np Bolero kilka metrów dalej.
                  • Gość: gola Re: Strona internetowa Kryjówki IP: *.res.pl 28.10.09, 22:37
                    ja tez wole Bolero , duzo lepsze jedzenie
                  • Gość: Kamil Re: Strona internetowa Kryjówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 00:44
                    Kryjówka ma inny standard niż zwyczajne bary domowe więc nie ma co porównywać
                    (choć także poleca kuchnię polską, domową). Wolę wydać 1-2 zł więcej za danie
                    podane jak w restauracji i usiąść przy świeczkach w klimatycznych wnętrzach -
                    niż to samo jeść trochę taniej o wątpliwej jakości i przy stoliku, którego nikt
                    nie ścierał od godziny.
                    Wybór należy do każdego indywidualnie. Poza tym pełne sale klientów Kryjówki (od
                    kliku lat) mówią same za siebie.
                    • Gość: mario123 Re: Strona internetowa Kryjówki IP: *.rz.izeto.pl 02.11.09, 10:05
                      a ja polecam.czesto sie tam stoluje.jedzenie dosc dobre mila obsluga klima no i
                      czysto.Dawniej czesciej bywalem w goscincu ale teraz to juz sporadycznie na
                      koszt kryjowki
                    • Gość: kola Re: Strona internetowa Kryjówki IP: *.19.165.1.osk.enformatic.pl 04.11.09, 12:03
                      Panie Kamilu, ja bym się nie zapędzała w nazywaniu kryjówki restauracją bo to
                      mylenie pojęć. To jest bar z jedzeniem barowym. Co do wnętrza i klimatu -
                      bezapelacyjnie wystrój jest fajny, to na plus przy innych barach. Ale chodzi
                      głównie o jedzenie, a to jest dobre ale w innych miejscach bywają lepsze
                      (oczywiście według mojej opinii) i o to mi głównie chodziło. A robienie sobie
                      samemu reklamy zasypując forum pochlebnymi wpisami z tego samego IP cały czas
                      jest co najmniej śmieszne : )A już ten wpis dziekujący za służbowy obiad, hehe,
                      uśmiałam się. Mnie taka nachalna reklama bardziej zniechęca niż zachęca. Ale
                      dobrze, że są w Rzeszowie takie miejsca, zarówno jak Bolero i Kryjówka, każdy
                      może spróbować tu i tam i sam ocenić.
                      • Gość: Gotan Re: Strona internetowa Kryjówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 01:50
                        Od 26 kwietnia pojawił się nowa oferta śniadaniowa w Kryjówce. Jest ciekawa- dużo nowych zestawów. Dobre ceny. Polecam
    • Gość: Aisha Bardzo smaczne jedzonko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 01:59
      Byłam, sprawdziłam i polecam ten bar. Bardzo smaczne i dobre jedzonko za niewielką cenę.
      • trotamundos Re: Bardzo smaczne jedzonko - dziekuje 20.02.11, 11:44
        Byl taki okres, kiedy mieszkalem daleko od Rzeszowa - w sumie zagladalem raz na kilka lat. I kilka lat temu znajomy zaprowadzil mnie do Kryjowki. Bylo to w czasach kiedy polskie jedzenie ogladalem wylacznie na zdjeciach :) Pojadlem - raz i drugi i trzeci i knajpka ta podbila moje serce i moje podniebienie. Pozniej za kazdym razem kiedy bylem w Polsce to obowiazkowo musialem odwiedzic Kryjowke.

Swietne jedzenie, swietne ceny, spoko obsluga i fajny wystroj - polecam wszystkim znajomym wybierajacym sie do Rzeszowa wizyte w Kryjowce a i sam czesto zagladam.

Ooo wlasnie przypomniala mi sie anegdotka - lubie siadac przy stoliku zaraz kolo lady (a moze baru) - taki stolik dla dwoch osob. Pewnego dnia Kryjowka byla pusta (moze z 20%) stolikow na gorze zajetych i podszedl do mnie starszy pan z pytaniem czy sie moze przysiasc, pozwolilem, przysiadl sie, zjadl swoje golabki, podziekowal i poszedl... Do dzis nie wiem o co chodzilo - ani sie do mnie nie przystawial, ani praktycznie wiele nie powiedzial, nie wiem dlaczego nie usiadl przy innym stoliku... Moze ten przy ktorym siedzialem byl jego ulubionym? Nie mam pojecia.

Do zobaczenia w Kryjowce!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka