gwwiazdeczkaa89 01.03.08, 16:17 nie wiem czy dobrze to napisze i nie wiem czy to cos glupiego znaczy.. ale prosze mi odpisac co znaczy anamakuju ? czy jakos tak nie wiem doklandie czy tak to sie pisze z góry dzieki... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarekkapuscinski Re: prosze pilneee 01.03.08, 20:29 jesli to jest naprawde to, co mysle: to jest straszne przeklenstwo! tylko tyle napisze, ze to jest jedno z najstraszniejszych tureckich przekelnstw! Bardzo mi jest wstyd! gwwiazdeczkaa89 napisała: > nie wiem czy dobrze to napisze i nie wiem czy to cos glupiego > znaczy.. ale prosze mi odpisac co znaczy anamakuju ? czy jakos tak > nie wiem doklandie czy tak to sie pisze z góry dzieki... Odpowiedz Link
gwwiazdeczkaa89 prosze pilneee 02.03.08, 11:52 jarekkapuscinski jesli mozesz napisz mi co to znaczy na e-maila to dla mnei wazne.. zankon@wp.pl Odpowiedz Link
jarekkapuscinski Re: prosze pilneee 03.03.08, 08:31 Przepraszam Pania, nie moge. I tak za duzo napisalem. Pozdrawiam Odpowiedz Link
edyta197533 Re: prosze pilneee 09.04.08, 01:12 gwwiazdeczkaa89 napisała: > nie wiem czy dobrze to napisze i nie wiem czy to cos glupiego > znaczy.. ale prosze mi odpisac co znaczy anamakuju ? czy jakos tak > nie wiem doklandie czy tak to sie pisze z góry dzieki... ZLE NAPISALAS ALE MOZNA SIE DOMYSLEC.HMM To jest cos w sensie ja cie pier.......!(bardzo wulgarnie)Z tego co wiem. Odpowiedz Link